Könyvjelzők

Tempest Rising

Alternatív nevek:
A

Tempest Rising egy valós idejű stratégiai játék, amelyet PC-n játszhatsz. A grafika jó, a kép nagyon valósághű. A játékban sok kivágott jelenetet fog látni. A szinkronizálást profi színészek végezték, a zenét kellemes hallgatni.

A 90-es és 2000-es évek RTS-stratégiái ihlették. De ugyanakkor megpróbálták javítani a műfajt. Hogy mennyire sikerült nekik, azt te döntöd el, amikor játszod a Tempest Rising-et.

Kezdeti feladatok ebben a műfajban:

  • Fedezze fel a lelőhelyek helyét és szervezze meg az erőforrások kitermelését
  • Alaptábor létrehozása és biztosítása
  • Olyan technológiák fejlesztése, amelyek javítják a felszereléseket és a fegyvereket
  • Hozzon létre egy erős hadsereget elegendő létszámmal, hogy távol tartsa az ellenséget

A játék eseményei ma fejlődnek, de egy olyan világban, ahol a történelem alternatív utat járt be. Három frakció létezik, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai, erősségei és gyengeségei, valamint erkölcse. Bármelyik elérhető. Olvassa el a funkciókat, és döntse el, melyik frakció illik legjobban az Ön által választott játékstílushoz. Mindegyik játszható frakció egyedi harci egységekkel rendelkezik. Bármelyik oldal választásával lehet nyerni, a játék egyensúlya jó.

Globális katonai konfliktus zajlik a kemény játékvilágban, amelyben a Globális Védelmi Erők békefenntartó alakulata és a Vihar-dinasztia csapatai küzdenek az elsőségért. Egy kis edzés után választanod kell egyet ezek közül az erők közül a kampány során, és segíteni kell neki a győzelmet. Végezze el mindkét kampányt, amelyek mindegyike 15 küldetést tartalmaz, és fedezzen fel két különböző történetet. Mindegyik küldetésnél testreszabhatod a hadseregedet a feladatoknak megfelelően.

A bolygón rendszeresen előfordulnak viharoknak nevezett időjárási anomáliák, de ezek nem hétköznapi viharok. Próbálja meg megtalálni a Storm Creepers nevű egyedi tárgyakat. Ezek a tárgyak lehetővé teszik, hogy erősebbé válj, mint a hadsereged, és tanulmányozásukkal megérted a bolygón lévő viharok eredetének természetét. Az időjárási anomáliák megjelenésének okairól szóló információk nyilvánosságra hozatala után nem lesz könnyebb a játék, mert egy újabb erő lép életbe, amellyel számolni kell.

Többjátékos mód van jelen. A kampányok, bár nagyon érdekesek, felkészülés a valódi ellenfelek elleni játékra.

Egy az egy ellen és abban a módban is versenyezhetsz, amikor több ellenfél van. Győzelem esetén harcok más játékosokkal, növeljék az értékelést. Minél magasabb szintet ér el, annál bőkezűbb nyereményekre számíthat. Lehetőség van online játékra a barátaiddal és egy véletlenszerű játékos vagy akár több ellenfél kiválasztásával is. A hadsereg felállítása a csata előtt nemcsak a kampányküldetések áthaladását befolyásolja, hanem segít megnyerni az online csatákat.

Próbáld meg mindig komolyan venni ellenfeleidet, és soha ne tekintsd gyengének, amíg nem nyersz.

Sajnos a

Tempest Rising nem tölthető le ingyen PC-re. A játék megvásárlásához lépjen a Steam portálra, vagy nézze meg a fejlesztők hivatalos webhelyét.

Telepítse a játékot, és játsszon most, hogy megfejtse a titokzatos viharok titkát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more