Könyvjelzők

Temple Run 2

Alternatív nevek:
A

Temple Run 2 egy futójáték mobileszközökhöz, amely különbözik a műfaj többi játékától. Kiváló minőségű 3D grafikát fog látni, amely teljesen megismétli a PC-s verzió grafikáját. A képminőség közvetlenül függ az eszköz teljesítményétől. A hangszínjátszás és a zeneválasztás a legtöbb játékos számára vonzó.

A játék nevéből kiderül, hogy az útvonalak a templomokon keresztül vezetnek majd, de ez nem teljesen igaz.

A játékban található templomok valóban meglehetősen nagy mennyiségben vannak jelen, de minden nem korlátozódik rájuk. A sziklák között madártávlatból számos fajt találsz.

  • Fuss át útvonalakat szerte a világon
  • Időben változtassa meg futási irányát, és ha szükséges, lassítson0
  • Csodálja meg a táj hihetetlen szépségét
  • Nézze meg a tempó változását, hogy ne veszítse el a versenyt
  • Válassza ki a felszerelését a versenyek előtt

Nem hangzik bonyolultnak, de a valóságban nem lesz könnyű játszani a Temple Run 2

játékkal

Szerencsére a fejlesztők arra gondoltak, hogy a játékot világos oktatóanyagokkal látják el, amelyek megmutatják a legjobb módot a különböző típusú akadályok leküzdésére.

A játék nem olyan, mint a szokásos futók, amelyeket korábban láttál. Itt nem csak azt kell kiválasztani, hogy a főszereplő melyik sávon futjon. A feladatod egyszerre könnyebb és nehezebb. A parancsod nélkül szereplő karakter nem fog megfordulni az útvonal íveit követve, erre neked kell ügyelni. Minden manővert nem az utolsó pillanatban kell végrehajtani, hanem előzetesen figyelembe véve a gyorsulást. A kanyar előtti csúszás segít elveszíteni a túlzott sebességet. A bukfencek és a különféle tekercsek szintén nagyban leegyszerűsítik az útvonalak áthaladását.

Minden tereptípusnak megvan a maga egyedi akadálykészlete. A verseny előtt válassza ki, hogy pontosan hol szeretne versenyezni.

Lehet:

  1. Magas hegyek
  2. Sötét bányák
  3. Trópusi vagy lombhullató erdők

És természetesen sok különböző építészeti stílusú és időszakú templom.

Nincs ellenség a játékban, kivéve egyet, aki üldöz. De a fő ellenség a figyelmetlenséged és a fizika törvényei, amelyek nem engedelmeskednek a játékos akaratának.

A tempó fokozatosan növekszik, és a terep nehezebbé válik. Tudja meg, mennyi ideig tudja felgyorsítani az egyes útvonalak leküzdését, miközben elkerüli a halálos csapdákat.

Okkal menekülsz. Sikeres menekülés esetén védett helyről lophat el egy értékes bálványt.

Ne számítson arra, hogy minden útvonalat először teljesít. Az útvonal előrehaladásával és fokozatos elsajátításával könnyebbé válik a futás, még akkor is, ha az első próbálkozások sikertelenek voltak.

Gyűjts bálványokat útközben. Vegyen részt ünnepi rendezvényeken. Szabja testre a hős megjelenését. Vásároljon a játékboltban.

Sok más játékhoz hasonlóan itt is díjak járnak a részvételhez.

Gyakran frissítik új útvonalakkal és felszerelésekkel.

A

Temple Run 2 ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Ha szereted a parkourt, vagy csak szereted a pörgős játékokat, ahol minden másodperc számít, feltétlenül telepítsd ezt a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more