Könyvjelzők

templomi futás

Alternatív nevek:
A

Temple Run az egyik legjobb futójáték mobileszközökön. A kiváló minőségű grafika és a jól kivitelezett hangjáték hihetetlenül népszerűvé tette a játékot az egész világon.

Kevés dolog lehet izgalmasabb, mint az üldözés. És éppen egy ilyen izgalmas kaland vár rád a játékban.

Egyáltalán nem lesz minden egyszerű, mert üldözők hordája rohan majd utánad, de a nyereményekért érdemes megküzdeni.

  • Kerülje el a csapdákat az üldözés közben
  • Ugorj át a szakadékokon és kerüld el az akadályokat
  • Kövesse az útvonalat és forduljon a megfelelő irányba a
  • -es időben
  • Érmék és ékszerek gyűjtése útközben

Játszhatsz egyedül a Temple Run-on, vagy versenyezhetsz agilityben és sebességben játékosok millióival szerte a világon.

De az online bajnokságba jutni nem olyan egyszerű. Először is át kell menned egy kis edzésen, és elegendő érmét kell gyűjtened ahhoz, hogy kifizesd a versenyen való részvételt. Itt nyerheti meg a legértékesebb nyereményeket.

Fontos, hogy szeresse a karaktert, alakítsa ízlése szerint a megjelenését. Változtassa meg frizuráját, ruháit és öltözékét ízlésének megfelelően.

Még ha van is tapasztalatod az ilyen játékokban, előfordulhat, hogy egyes pályákat nem küldenek el először. Ez egy normális helyzet, és nem szabad túlságosan elkeseredni. Tanulmányozd jobban a pályát, lehet, hogy nem vettél észre olyan kanyart, ami könnyebb útvonalra vinne.

A játéknak sok különböző helyszíne van, amelyek mindegyike egyedi, és nem olyan, mint a többi.

Közülük:

  1. Zárak
  2. Mine
  3. Templomok
  4. Mély erdők
  5. Áthatolhatatlan hegyek

És más hihetetlen helyek.

Különféle akadályokkal fog találkozni a különböző útvonalakon. Stratégiát kell kidolgoznunk mindegyikük legyőzésére.

Emellett, sok más játéktól eltérően, ebben az esetben egy idő előtti fordulat kudarcot okoz. A karakter nem fog magától fordulni, ezt emlékezni kell.

Mindenképpen nézd meg a játékon belüli boltot. A választék minden nap frissül. Boosterek, felszerelések és dísztárgyak megvásárolhatók. Ha szeretné, játékbeli valutát és valódi pénzt is elkölthet.

Minél tovább játszik, annál könnyebb lesz. Ezt elősegítik a megszerzett tapasztalatok. Ha nem felejt el minden nap belenézni a játékba, jutalmat kap a nevezésért. Lehet booster vagy egyéb hasznos cikk.

A

frissítések több küldetést, felszerelést és új helyszíneket hoznak a játékba. Bár a második rész megjelenésével a fejlesztők erre koncentráltak.

A nagy szezonális ünnepek és egyéb rendezvények alkalmával lehetősége lesz részt venni különleges versenyeken tematikus nyereményekkel.

A játék nagyon népszerű, és ez nem véletlen. Ennek a műfajnak az egyik ősatyja.

A

Temple Run ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Ha szereted a gyors üldözéseket és a drágaköveket, nem fogsz tudni ellenállni, és mindenképpen játssz a Temple Run játékkal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more