Könyvjelzők

TERA Online

Alternatív nevek: TERA Online

TERA Online - fantasztikus multiplayer szerepjáték játék kliens. Az interneten projekt indult erőfeszítései révén a két cég. Teremtő cselekszik Bluehole Studio, és a kiadó - NHN Corporation. Egyszeri díj lehetővé teszi a TERA letöltheti és belevetette magát a forgatagban izgalmas kalandok. Lesz járja a világot, született a szervek Arun és labdák - két alvó titánok. Indítása megismerkedni Abroberiey találja magát körül a hatalmas kiterjedésű, amely két kontinens és a sok kis sziget. A helyszín nagyon változóak egymás közötti és elrejtik hihetetlen meglepetés. Bár teljesen nyitott világban és a szerelmesek vándorol át felfedezetlen terület fogja meg elfoglalt! Borzalmas szörnyek, aki találkozik az utat kell könyörtelenül elpusztult, és a munkahelyeket, hogy fog megjelenni az előfordulása a helyzetet el kell végre tökéletesen. Játék közben a karakter fejlődik, és egyre erősebb. Minden nap lesz jobban bízik a saját képességeit, és részt vesz a végtelen csaták csak öröm. A harcrendszer - egyik erőssége a játék. Mellesleg, az egyik játékos képes ellenállni egy egész tömeg ellenség, a legfontosabb megszerezzék a szükséges készségeket. A közeli harcokban kell tudni választani az ütközés irányát és a hosszú mesteri cél. Ez még nem minden előnyét a projekt és értékeli az összes szórakoztató lehet chips, amikor elkezd játszani TERA.

Ha vásárolni és telepíteni a játékot kliens PC-n lesz képes élvezni a dinamika, kétértelműség és a szépség. Figyeljük meg a lista a minimális rendszerkövetelményei a játék: CPU P4 2,5 MHz, a grafikus kártya ATI Radeon 9600 vagy NVIDIA GeForce 6600 (128 MB memória és 2. 0 shaderek) DirectX 9 kompatibilis. 0C, 20 GB szabad hely a merevlemezen, és 1 GB RAM-mal. Ha ezek a paraméterek a normál, a telepítést a játék nem jelent problémát.

Így a kívánt játékot a számítógépen, és csak most kezdett játszani TERA. Hol is kezdjem? Először is, van, hogy menjen át a prológ, amelynek során fogja ellenőrizni a karaktered szintje 20. Ez segít megérteni, hogy tetszik a kiválasztott osztályban. De miután elkezdte pumpáló a semmiből. Másodszor, miután tartozó dönteni az osztály (még hét rendelkezésre osztály) kell kezdeni, hogy hajtsák végre a sok küldetést, hogy vannak osztva fő-és oldalsó. Története a játék egy-egy minden versenyen. A telek vezet előre, és vele együtt a táj folyamatosan változik. Thanks grafikai motor Unreal Engine 3mir úgy néz ki, életben van, és ezért vonzó szerelmeseinek fajta. Minden fajnak megvan a maga sajátosságai, de a lakosság a fantasztikus univerzum közös - a harcot a külső ellenség. Csak, mint a többi, akkor harcot a gonosz ellen, hogy kitisztuljon a földet a gonosz szellemeket.

Játék TERA lehetővé teszi, hogy megtámadják a többi játékos. De őszintén, ez nem igazán szükséges. Jelentős előny, de a harag mások számára, akik szeretnék, hogy megbosszulja egy elvtárs - könnyen. Van is egy lehetőség, belépés a céh. Ennek része a céh, akkor részt vesz a nagy háborúk. Ezek a harcok fordulnak elő normál - faltól falig. Meg kell dönteniük, hogy szüksége van támogatásra, vagy te magad is könnyebb és kényelmesebb felfedezni a környéket, és megbirkózni a problémákkal. Apropó, van valami, ami nem engedheti meg magának egyedül. Ez a börtön. De ha alapvetően magányos, mert senki sem ott nem okoz beleavatkozni. Ja, és ez nem történik meg, hogy egyszerűen nem tud segítség nélkül. Például, orvosi szolgáltatások, előbb-utóbb szüksége lesz minden játékos.

TERA játék ad egy csomó emlékezetes pillanatokat. Amíg el nem éri a maximális szintet, és nem csak bejutni a stresszes helyzeteket, amelyek megkövetelik határozott és bátor lépéseket. Összefoglalva tervezett harci rendszer, a magas minőségű grafika, egyensúly osztályok, felhasználóbarát felület, amelyben dicséretes játék érdekes Dungey - mindez és még sok örömet neked az egész játék. Tehát nem lehet halasztani, és gyorsan csatlakozzon a játékos közösség! Május minden álmod valóra válik!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more