Könyvjelzők

Terminator Genisys: Future War

Alternatív nevek: Terminator Genesis

Játék Terminátor Genisys: Future War az Android technológiai őrület.

A"Terminator"film első részének kiadásával a fiúk beleszerettek a főszereplőhöz, aki játszott A. Schwarzenegger. És a romantikus hang a történeten keresztül sem hagyta közömbösnek a női közönséget. Mert teljesen természetes és várható a játékok megjelenése, mint a Terminator Genesys: Future War Android. Ennek az MMO stratégiának a szerzője a Plarium cég, amelynek számlája számos egyéb népszerű játékot tartalmaz a mobiltelefonokhoz és a tablettákhoz. A játék termékének kiadása 2017 májusában történt. , és az év folyamán Terminator Genesys: Future War már letöltött több mint egy millió játékos.

In olyan eseményeket bont ki, amelyek a"Terminator: Genesis"című film témáját folytatják. A gépek és emberek összecsapása komolyan fellázadt, és a háború vége nem látható. A világ változik, és nem jobb, de vannak olyan emberek, akik megpróbálják kijavítani. Minden új résztvevőnek végzetes döntést kell hoznia ahhoz, hogy csatlakozzon az Ellenálláshoz, és egyesítse az emberek erejét, vagy segítse a Core-t és harcoljon a robotok oldalán.

Mi a lényege a játéknak?

A fejlesztők által a kódban alkalmazott egyedi technológiáknak köszönhetően letöltheti a Terminator Genesys: Future War programot a számítógépén. Ez ambiciózusabb formában lehetővé teszi a kibontakozó események, gyönyörű grafikák, nézetek és különleges effektusok élvezetét. Egyéb jellemzők:

  • Ingyenes tartalom valódi pénz vásárlásával. Ez a funkció egyszerűen kikapcsolható a beállításokban és előrelépést jelent a saját számára.
  • Ön egyedül harcolhat, de sokkal hatékonyabb, ha csatlakozol a klánhoz. Együtt gyorsan eléri a pozitív eredményeket.
  • PvE módban harcoljon az ellenséggel és elfogja területét és erőforrásait.
  • Minden sikeres művelethez kapjon díjakat és egyéb jelvényeket.

Game Terminator Genesys: A jövő háborúja a játékosokat szoros keretbe helyezi, amikor gyorsan, határozottan, de szándékosan kell cselekednie. A gépek csak hülyének tűnnek, valójában világos logikának vannak kitéve, és nehéz őket megtéveszteni. Akárcsak az emberi faj, egy koalícióba egyesülnek, hogy egy erõvel együtt lépjenek fel. Ha úgy döntesz, hogy játszik rájuk, akkor Skynetnek segítenie kell a mesterséges értelemben, visszanyernie korábbi nagyságát és vissza kell állítania a megsemmisült központi magot. Ha minden kibontakozik, ezúttal az emberek nem fognak túlélni, és kis erejeiket elszállítják a föld színéről, és átadják a mechanizmusok vasutasának.

Terminator Genesys: A jövő háborús játék az Android-on alternatív történetet biztosít, amikor a játékos az Ellenállás csoporttal ellentétes helyzetbe kerül. Csak egy erõs vezetõ vezetésével lehetõség nyílik arra, hogy megakadályozzák a robotok elhanyagolt terveit, amelyek a tökéletes új fejlettségi szintre kerültek. Most nem csak az előírt szoftver kóddal rendelkező gépek, hanem valódi elme, gondolkodásra, önálló döntéshozatalra és fejlődésre. Vándorol a neten, távokat adhat és megrendelhet, és megváltoztathatja az acélszerkezeteket, ami még veszélyesebb is. A fő feladat, hogy a játék Terminátor genezisét a játékosok elé kell állítani, hogy elfogják a Time Machine-t. Ez a Dimenzió központi részén található a legfontosabb hely.

A játékvilág mozi-változatának rajongói számára egy másik jó hír a Schwarzenegger, a T-800 robot karaktere, amely képes vezetni a hadsereget. Emellett az imázs találkozik az újonnan érkezettekkel, és segít nekik adaptálni, vezetett túrát szervezni és tájékoztatni a menedzsmentről, így a képzés kezdete izgalmas kalandba fordul.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more