Könyvjelzők

Terminator Salvation

Alternatív nevek: Terminator Salvation

Salvation ..., és védi az emberiség ... és ő lesz legyőzni Skynet robotok ... Azonban azok, akik figyelték a névadó része a "Terminator" (4. "Terminator Salvation") során a történet, és aki nem néz & ndash és szerintem is. Tehát online játék Terminator Salvation maga vált ilyen prológ, hogy ezt a részt. Az alkotók fektetni a Terminator Salvation Online különleges küldetése -, hogy beszéljünk az elkerülhetetlen egy nagy háború megszűnése és annak következményei (na jó, ez az ötlet egy ilyen). Ami a játék maga. Terminator Salvation Game Online - MMO shooter harmadik személy, amelyben meg lehet tapasztalni, minden nehézség ezekben a nehéz időkben (ha játszanak az emberek, persze.) Végül is, az emberek egyre idegenek a saját bolygót. Nukleáris robbanás elpusztította minden élőlény, és senki sem volt, hogy balra. Itt is a királyságot a Skynet, és minden két lábon járó szív - egy halálos ítélet. De egy csoportja önkéntesek által vezetett John Connor próbál változtatni. Vajon, legalább valamit? Játssz, hogy a végén, meg tanulni.

És kezdeni, persze, akkor ellenőrizze a játékban Terminator Salvation. Itt azonnal eldönteni, kinek kell játszani - az emberek és robotok. Meg kell adja meg a felhasználónevet, jelszót visszaigazoló e-mail címét, és az ellenőrző kódot. Ajánlat adja meg az ország, de ez? Regisztráció lehetővé teszi Terminator Salvation azonnal válasszon egy kép, de a választás nem különösebben - 8 férfi és 8 skaynetovskih arcokat. Ezután, hogy a felhasználó szabályokat, és ez a Terminator Salvation Online regisztráció véget ér.

Azt hiszem, ez olyan világos, hogy sok frakció ebben a játékban. Ha úgy dönt, hogy játszani Terminator Salvation a skaynetovskih terminátor, bemutatták három típusa van:

- Kétlábú kiborgok nagy fegyverekkel,

- Rák-szerű négylábú pókok,

- Kis lufi - csúnya repülő kémek.

A soraiban a milícia nincs elválasztás, minden hűséges társa John Connor, készen arra, hogy végezze el a mentési műveletet. Mellesleg, erről. Kell, hogy megmentse egy csoport ember rekedt az ellenséges vonalak mögött. Nem tűnik soknak, de a "minden élet - nagy értékű," Mr. John fogja mondani, és arra, hogy nem lehet a kár az ilyen eset.

Mint sok más lövők, elkezdi játszani a játékot online Terminator Salvation csak egy puskával. De miután egy pár kört és gránátok bazookas már az arzenál, és akkor látogasson el a boltba.

Mi az érdekes a Terminator Salvation játék kezdőknek egyértelmű - lő rengeteg tapasztalat nyereség. De a tapasztalt shuteristov van valami köze a játékban vannak olyan elemei a stratégia, a rendszer a ranglétrán, és más csábító chips. Különben is, te vagy itt a főnök - olyan, mint ti, és futni, de mindig a lövés - halálos babérjain, és csak te. Röviden, a tánc az önbecsülés is elég lehet.

Azt mondta, hogy a Terminator Salvation játék online nélkül cselszövés ... tehát ez egy vitás pont. Van küldetések, számíthat újabb bázisok Skynet, bujkál vagy megpróbálja áttörni ezt az elhagyatott terminátor páncél - bármikor van esély arra, hogy valami baj lesz. És mi nem intrika?

Annak ellenére, hogy az egyszerűség és őszinteség a műfaj módszerek harci robotok, letisztult grafika és szűkössége romos városképek Los Angeles játék Terminator Salvation online nem kevésbé izgalmas, mint bármely más shooter műfaj "elrejteni és lőni." Ezen felül, az alkotók a Toy nagyvonalúan telített elbeszélése a görgők, párbeszédek, látványos megrendezett jelenetek és tematikus zenei. Ahhoz, hogy a komplex néz ki, nagyon méltóságteljes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more