Könyvjelzők

Terra Nil

Alternatív nevek:
A

Terra Nil egy gazdasági stratégia nagyon szokatlan játékcélokkal. A grafika hihetetlenül részletes, színes, valósághű stílusban. A háttérzene kellemes, és közben nem fárad el. A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a játékvilág hangjátékára.

Hagyományosan a Terra Nil játék előtt egy kis edzésen kell átesni, ami nélkül nehéz lehet megérteni a játékot.

A játékban szokatlanul érdekes dolgokkal fogsz foglalkozni:

  • Tanuljon meg új technológiákat
  • Utazz és látogass meg gyökeresen eltérő ökológiájú bolygókat
  • Kolóniák fejlesztése bolygókon
  • A gépek és az építőipar működéséhez szükséges erőforrások kinyerése

Ezek a műveletek ugyanazt a célt szolgálják. Meg kell fiatalítania a környezetet a meglátogatott világokban. Hagyja, hogy a természet dolgozzon veled.

Minden kártya véletlenszerűen generálódik. Még ha ugyanazon a területen ismételten áthaladnak a feladatok, minden teljesen más lesz, ezért érdekes minden alkalommal úgy játszani, mintha először játszana ezen a szinten.

A játék nagyon békés, ezt elősegíti a környező világ szépsége, ahol minden elemet kézzel rajzolnak. Mindez mozog, hangokat ad ki és kölcsönhatásba lép egymással. Órákig élvezheti az idegen tájak szépségét, és ez nem zavar.

A játék nem mindig könnyű, minden területnek megvannak a saját jellegzetességei, amelyek csak rájuk jellemzőek. Ezért minden alkalommal új stratégiát kell keresned és felépíteni a küldetés céljainak eléréséhez.

Lassan meg kell tisztítani a talajt a gyomoktól és egyéb szennyeződésektől. Csak a talaj előkészítése után kezdje el a növényzet telepítését. Ha a talaj nincs megfelelően előkészítve, a fiatal hajtások elpusztulhatnak, és akkor sokkal nehezebb lesz újrakezdeni.

A technológia működéséhez energiára lesz szükség, amely az ökoszisztéma károsítása nélkül szükséges. A szélmalmok és a napelemek kiválóan alkalmasak erre a célra.

A növényzetnek vízre van szüksége a növekedéshez. Hozzon létre egy öntözőcsatorna-rendszert, és ha szükséges, tisztítsa meg előzetesen azt a tartályt, amelyből a vizet szállítani fogja.

Mielőtt elhagynád a helyet és elvállalnád a következő feladatot, el kell tüntetned jelenléted nyomait. Hasznosítson újra minden épületet és építményt, csak a virágzó természetet hagyja maga mögött.

Minden küldetés nehezebb lesz, mint az előző, de ha nem rohansz, tanulmányozod az új feltételeket és minden egyes lépésen átgondolod, biztosan sikerül.

Rendkívül szórakoztató és kellemes látni, ahogy tetteidnek köszönhetően a rétek virágoznak az élettelen pusztákon, és helyreáll az elpusztult ökoszisztéma. Az unalmas tájak helyett a természetes színek lázadása jelenik meg, és az élet visszatér erre a területre.

A

Terra Nil ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. De megvásárolhatja a játékot a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Mindenképpen telepítse ezt a játékot, ha nem közömbös a környezet iránt, és szereti nézni a vadon élő állatokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more