Könyvjelzők

Terraformálók

Alternatív nevek:

Terraformers Mars kolonizációs szimulációs játék. A grafika nem kiemelkedő, de jó, nincs rá panasz. A háttérzene kellemes, nem fárasztó, minden hagyományos az ilyen játékokhoz.

A játék legendája szerint a 2030-as években technológiai ugrás történt, ami lehetővé tette a világűr aktívabb feltárását. A játék cselekménye 2050-ben játszódik, amikor a Föld kormánya úgy döntött, hogy felkészül a gyarmatosításra és a vörös bolygó felszínének megtelepedésére.

Téged bíznak meg ezzel a nehéz feladattal.

Amint elkezdesz játszani a Terraformerekkel, döntened kell a küldetésvezető kiválasztásáról. Minden jelöltnek számos egyedi képessége van. Válasszon olyan készségekkel, amelyek a fejlesztés kezdetén a leghasznosabbak lesznek. Később lehetősége lesz új vezetőt választani, amikor a jelenlegi öreg lesz és nyugdíjba megy.

Sok feladat lesz a játékban, és nehéz lesz mindent nyomon követni.

  • Új épületek építése
  • Fedezze fel a környéket
  • Települések létrehozása
  • Technológia fejlesztése
  • Munka az éghajlatváltozással kapcsolatban
  • Erdők termesztése és új ökoszisztémák létrehozása

Ez és még sok más a te feladataid lesznek a játékban.

Folyamatosan figyelemmel kell kísérni a lakosság elégedettségi szintjét. Ha az elégedetlenség túl nagy lesz, kudarcot vall. Gondoskodjon lakó- és ipari épületek építkezéséről, és válasszon több lehetőség közül minden forduló elején.

A játék minden köre körülbelül egy év.

Új helyek felderítése más települések építésére. Gondosan válasszon, egyes helyszínek bónuszokkal járnak, például a barlangok jobban védettek a sugárzástól.

A települések között közlekedési kapcsolat kialakítása szükséges az erőforrások, személyek, eszközök mozgatásához.

Az éghajlat emberi életre alkalmasabbá alakítása érdekében erdőket kell telepíteni és benépesíteni állatvilággal.

Gondoskodjon a ritkaföldfém-bányászatról. Ennek köszönhetően technológiailag összetett eszközöket és mechanizmusokat tud majd létrehozni. A munkarobotok, ha létrehozzák őket, nagyban segítenek a kemény munkában, és soha nem fejezik ki elégedetlenségüket. De ezek megépítéséhez, valamint sok más dologhoz sem szabad megfeledkezni a tudomány és a technológia fejlődéséről.

A bolygó legfontosabb erőforrása az energia. Bármilyen művelethez szükséges. Ezért ennek megszerzése az egyik kiemelt tevékenységi terület.

Az űr- és a nagy bolygóprojektek segíthetnek megoldani a problémákat. Például a hatalmas űrtükrök még éjszaka is segítenek a napenergia befogadásában. A jégaszteroidák növelik a vízkészleteket, és egy alvó vulkán újraindítása lehetővé teszi, hogy korlátlan ideig hőenergiát kapjon.

A játék jelenleg korai hozzáférésben van, de szinte nincsenek hibái, és lehetővé teszi, hogy kipróbáld magad egy rendkívül fontos küldetés vezetőjeként.

A siker kulcsa az egyensúlyban rejlik. Jól meg kell tudni tervezni a tetteit, hogy minden alakuljon, és egyben a lakosság elégedett legyen az életkörülményekkel.

A Terraformers sajnos nem tölthető le ingyen PC-re. A játékot megvásárolhatja a Steam piactéren vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani most, hogy a lehető legrövidebb időn belül előkészítsd a Mars felszínét az emberi betelepülésre, mert a Föld erőforrásai kifogynak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more