Könyvjelzők

Terra Militaris

Alternatív nevek: Terra Militaris

Terra Militaris Online - fantasztikus multiplayer játék MMORTS történelmi témákról. Csiga Game - játék fejlesztői - tették, hogy a projekt a legjobb böngésző, mint a belső razvlekalovki. Mindazokat a tulajdonságokat, amelyek vonzzák az embereket, mert a világ remekművek, szervesen összefonódik itt. A játék a világ nem csak dinamikusan fejlődik, a szó szoros értelmében tör felejthetetlen események. Csak ki kell választani a saját útját a fejlődés és uralkodj egyenként mind a négy korszak. Miután kezdte a játékot Terra Militaris online, akkor készítsd el a saját várost, vezette a csapatokat részt vesz a kitermelés erőforrások, keresni a diplomáciai megközelítés a környező urak, szervezi olcsón, a kutatás technológiákat, hogy végezze el a legizgalmasabb küldetések. Ne félj, hogy kihívást jelent kellemetlen csőcseléket, és kétségbeesett, hogy a többi játékos. Bizonyítsuk be, hogy van egy félelmetes ellenfél, aki nem áll meg semmit!

A részt venni izgalmas eseményekkel kell Terra Militaris regisztráció. Ez csak egy percet. Különben is, akkor nem kell várni a játék letöltés. Vegyél részt a játékban Terra Militaris - tölti néhány területen, ahol adja meg a következő adatokat: felhasználónév, e-mail címét, jelszavát. Jelölje be, hogy továbbra is, hogy neki, és akkor vissza bármikor, hogy továbbra is a játék. Ügyeljen arra, hogy összehasonlítsa a konfiguráció a számítógép az alábbi minimális rendszerkövetelmények lista:

- Operációs rendszer Windows 2000/XP,

- A Pentium 3 700MHz,

- Videó GeForce 32MB,

- RAM 256 MB,

- Hard drive 100MB.

Felesleges problémákat senki sem hozta szórakoztató, ezért ne felejtsd el, hogy állítsa be a kívánt beállításokat. Mindez, valamint az internet-kapcsolat, legalább 56k modem (jobb DSL / kábel), és érdemes benézni egy feltűnően szép világ egy szédítő kaland.

Elején, akkor felel meg a tanár. Azt fogja mondani, hogyan kell játszani Terra Militaris a sikerhez. Mi civilizáció válassza a magánügye, de annak ellenére, ahol magad, senkinek sincs joga, hogy válasszon ki egy törvényes lehetőséget, hogy megnyerje világuralomra. Amikor a város kell kidolgozni, hogy egy bizonyos szintet, akkor is sértheti más tulajdonában növelése érdekében nemcsak a saját területükön, hanem, hogy megszilárdítsa hatalom.

Online játék Terra Militaris kínál, hogy egy belföldi illetőségű az egyik országban, mint Egyiptom, Kína, Perzsia, Róma. Pontosan hol akarsz lenni, és akkor osztják egy darab földet. Ne aggódj, hogy meg kell kezdeni néhány primitív törzsi települések a jövőben képes lesz arra, hogy egy sor épület és biztosítja, hogy jellegtelen első város, végül lett egy hatalmas befolyásos birodalom.

Ami a szerkezet, akkor fordul elő, két szinten a térképek. Először meg kell kezelni a felálló tárgyak, szerkezet, ahol majd fel a forrásokat a katonák és munkások képzési intézmények a hadsereg. Ezen kívül lesz egy kocsma, szükséges bérbeadása hősök és a piac a kereskedelem a szomszédos játékosok. A második kártya kap a termelő bányák, kőbányák, gazdaságokat és más hasznos eszközök. Vajon készítsen egy erőforrás-kitermelés, és jaj, hogyan akarnak a fejlődés!

Minden játékosnak eljön az ideje, hogy elhagyja a világtérképen, és elterjedt a szárnyukat. Ön várja véres csaták egyedül vagy egy csapat, és a run-ins a NPC leszámolást valódi játékosok. Ne félj, hogy adja meg a csatát porondon, vagy kihívás egy idegen civilizáció, szövetségek létrehozása vagy ideiglenes egyesületek hadsereg növeli az esélyét a sikerre. Vigyázz megbízható előre hősök, vezette különítmény bátor harcosok, a megfelelő felszerelés, a megfelelő katonai képzés minden résztvevőnek. Ne feledje, hogy a cél a parancsnok nem csak kezelni mások cselekedeteit, hanem a legtöbb időt, hogy időt, hogy vegye fel a kardot, és beront a vastag a dolgok.

Játék Terra Militaris jutalmazza minden erőfeszítést tett az eredményszemléletű tapasztalattal. A hírnév növekszik egész idő alatt, és így mozog az egyik korszak a másikba. Vegyenek részt a közvetlen felelősséggel, és hogy a küldetések trónterem - mind hozzájárulnak a szintezés.

Terra Militaris Online létre, hogy örömet! Ne pazarolja az időt hiába, és első kézből! Legyen szerencse nem fordul el tőled!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more