Könyvjelzők

Terület: Földművelés és harc

Alternatív nevek:

Területgazdálkodás és harc gazdálkodási szimulátor és katonai stratégia egyszerre. Íme egy egyszerűsített grafika, amely a kilencvenes években kiadott játékokat utánozza. A játék minőségi hangzású, a zene nem zavaró.

A játék jelenleg korai hozzáférésben van, de még most is figyelmet érdemel a projekt.

Egy kis falut fogsz ide vezetni, amelynek minden esélye megvan arra, hogy hatalmas királysággá nőjön.

A sikerhez szüksége van:

  • Fedezze fel a környéket hasznos dolgokért
  • Győződjön meg arról, hogy a táblákat időben veti be, és ne feledkezzen meg a betakarításról
  • Új lakóépületek építése, hogy a lakosságnak legyen hol laknia
  • Kutatási technológiák
  • Élelmiszer, fegyverek és ruházat gyártása
  • Védd meg vagyonodat a gonosz erők és a környéken élő szörnyek behatolásától

Ha sikerrel jársz, egy kis falu egyetlen épületből hamarosan igazi metropolisz lesz, ahol emberek ezrei fognak élni.

Ahhoz, hogy mindent megérts, a Territory Farming and Fighting játék előtt nem árt, ha átessz egy kis edzésen. E nélkül tönkretehet egy fejlődő települést azzal, hogy tévesen rossz helyre költi el az erőforrásokat.

Nem kell minden falubelihez feladatot rendelni, csak adja meg a feladatot, és mindent megtesznek annak érdekében. Ez leegyszerűsíti az irányítást, amikor túl sok lakos van ahhoz, hogy mindenkire külön-külön odafigyeljenek.

Győződjön meg arról, hogy a lakosságnak nincs szüksége semmire. Az élelmiszeren és az alapvető erőforrásokon kívül erős fegyverekre lesz szüksége.

A település körüli földterület nem olyan biztonságos, mint amilyennek látszik. Sok gonosz lény bolyong a növényzet között, és arról álmodoznak, hogy elpusztítanak minden életet. Egyes ellenségek nagyon nagyok és ördögiek, fegyveres harcosok egész különítményére lesz szükség, hogy megbirkózzon velük.

A harcrendszer nem bonyolult, csak meg kell adni a támadás célpontját, és a harcosok maguk gondoskodnak a győzelemről, ha erejük elegendő ehhez. Ha az osztag túl kicsi, bölcsebb lehet a menekülés mellett dönteni, hogy nagyobb erővel térhess vissza.

Az ipari és lakóépületek mellett ügyeljen a művészetre is. Építsen művészeti tárgyakat, hogy díszítse városa területét, és boldogabbá tegye a lakosokat.

A város nincs elszigetelve a világtól, kereskedelmet lehet kialakítani más településekkel. Ez lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljon a felesleges erőforrásoktól, és megszerezze azt, ami hiányozni fog.

Nem mindig érdemes azonnal elkölteni a ritka erőforrásokat. A legösszetettebb projektekhez fel kell halmozni őket.

A játék sebessége módosítható. Ha jól elsajátítottad a vezérlést és mindenhol van időd, többször is növelheted a sebességet.

A játékot jelenleg csak egy ember fejleszti, ami az utóbbi időben ritkaságnak számít, és tiszteletet érdemel. A lokalizáció emiatt még nem valósult meg túl jól, de a munka folyik ezen, csak várni kell egy kicsit.

Sajnos a

Territory Farming and Fighting nem tölthető le ingyen PC-re. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán.

Telepítsd a játékot most, és segíts egy kis embercsoportnak túlélni egy veszélyes területen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more