Könyvjelzők

Test Drive Unlimited

Alternatív nevek: Test Drive Unlimited

Játék Test Drive Unlimited egy online számítógépes játék a verseny, ahol a közlekedés akkor lehet, hogy nem csak a különböző autók, hanem motorkerékpárok.

Letöltés Test Drive Unlimited akkor a hivatalos honlapján a játék, küld egy kérést. Ön lehetőséget kapnak arra, hogy töltse le további játék TDU új autók.

Nézd meg a pro játék Test Drive Unlimited videót, mielőtt elkezdi játszani.

Játék TDU - egy izgalmas játék, a versenyzés. Itt lesz az útvonal teljes hossza 1000 kilométer. Action kerül sor a Hawaii szigetén. Lesz egy óriási a választék a licencelt autók és motorkerékpárok.

A Test Drive Unlimited játék lesz versenyben ellentétes versenyzők, aki találkozik az úton. Lehet lovagolni a szokásos módon az autópályán, és off-road.

Island, ahol majd nyerni ellenfelek, megismétli az eredeti. Lesz felfedezni a különböző terek: erdők, hegyek, homokos strandok és Honolulu - a főváros Hawaii.

Egy számítógépes játékot, akkor játszhat TDU több mód: single player és a multiplayer.

1. Egyfelhasználós módban - a mód, ahol játszani egyedül.

Game Ebben az üzemmódban kezdődik a vásárlás az autót, és otthon. Ha felfedezni a szigetet, az előtt megnyílik az új helyek

- Bérleti feltételek;

- Ruházat,

- Kereskedők motorkerékpárok és autók,

- Üzlet tuning gépek,

- Festés műhelyek,

- Ingatlan iroda.

A single-user mode, akkor ajánlott egy sor versenyek

1. Versenyt a számítógép ellen gépeket (számítógép irányítja őket).

2.. Race a sebesség.

3. Racing ellen az órát.

4.. Feladatok (futár).

5. Előzés autók.

6. Stoppolás.

A győztes kap egy díjat. A verseny típusa Autóstoppal a jutalom lesz ikonok. A pénzt lehet kapni a karakter designer ruhák speciális üzletekben. Szintén a pénzt lehet vásárolni vagy bérelni az új autók és motorkerékpárok. Ebben a játékban lehet kapni egy legfeljebb kilencven autók.

2.. Multiplayer mód - a mód, amely tekinthető, hogy kiegészítse a single-user mode. Minden funkció elérhető a single-user mode ezt az üzemmódot.

Versenyek alábbi mellett

- Race a többi játékossal,

- Verseny gyors feladatok végrehajtása céljából a többi játékossal,

- Részvétel a versenyeken a többi játékos.

In-Game Test Drive Unlimited ozhzhete részt versenyeken in-game klubokban.

Játék Test Drive Unlimited szert hatalmas mennyiségű pozitív visszajelzések, és nyert egy nagy sikert a fiatalok körében. Ez a játék dicséri nemzetközileg elismert magazin.

Annak ellenére, hogy az ő korában, Test Drive Unlimited még mindig népszerű, és népszerű a sok felhasználó. Ennek oka nem csak a játék jellemzői, hanem az a tény, hogy ez a játék lehet letölteni olyan felhasználó.

Gazuyte teljes erővel, és jön elsőként a célba!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more