Könyvjelzők

A máglya: Elhagyott földek

Alternatív nevek:

A Bonfire Forsaken Lands túlélési szimulátor gazdasági stratégia elemeivel. A játék nagyon szép minimalista 2D grafikával rendelkezik, a nap különböző szakaszaiban csak megcsodálhatja a tájat, nagyon szokatlannak tűnik. A szinkronjáték és a zene semmiben sem rosszabb, mint a kép, és hihetetlenül hangulatossá teszik a játékot.

A játék telepítése után azonnal megtanítják Önnek, hogyan kommunikáljon a felülettel. Nem fog sok időt igénybe venni, nincs semmi nehéz kezelni, éppen ellenkezőleg, minden nagyon egyszerű.

Ezután kezdj el túlélni:

  • Küldjön embereket erőforrások kinyerésére
  • A szükséges épületek megépítése a faluban
  • Felfegyverezze fel polgárait védelemre
  • Új technológiák fejlesztése
  • Hozzon létre eszközöket és fegyvereket
  • Fedezze fel az
  • körüli területeket

A Bonfire Forsaken Lands játéka nem lesz könnyű, még akkor is, ha elsőre úgy tűnik, hogy a játék meglehetősen egyszerű.

Tartsa szemmel a létfontosságú erőforrások elérhetőségét, és töltse fel időben a készleteket. Rendkívül fontos, hogy egyensúlyt tartsunk, és ne ragadjunk el egy dologgal. Például, ha túl sok forrást költ új épületek építésére, előfordulhat, hogy nem követi nyomon, hogy mennyi élelem áll rendelkezésre, ami éhezéssel fenyegeti a települést. Mindenre figyelj, itt van a sikerhez vezető út.

Ügyeljen a védelmére. Fegyverezze fel az összes lakost, hogy vadállatok vagy ellenséges harcosok támadása esetén megvédhessék a falut.

De még ha meg is csináltad, nem lesz könnyű túlélni a települést. Néha a támadók túl erősek, és ha nem érte el a szükséges technológiai szintet, és nem fejlesztette tovább a fegyvereket, akkor a lakók gyakorlatilag kudarcra vannak ítélve.

A település környéki földeket rendkívül barátságtalan lények lakják, szánalomtól mentesen. Bérelhet még harcosokat a település őrzésére, de akkor előfordulhat, hogy a gazdák nem tudnak megbirkózni a szükséges mennyiségű étel elkészítésével. Minden döntést alaposan át kell gondolni.

A játék minden alkalommal egy kicsit más, és a dolgok legközelebb másként alakulhatnak. De a korábbi próbálkozások során szerzett tapasztalatok segítenek egy cselekvési sorozat kidolgozásában, hogy ezúttal tovább menjünk.

Ne félj veszíteni, még ha kudarcot vallasz is az aktuális játékban, ez több tudást ad a többi próbálkozáshoz. Kísérletezzen különböző taktikákkal, és találja meg saját útját a sikerhez.

Küldj vadőröket, hogy fedezzék fel a körüli világot, amely tele van sok titkával és rejtéllyel. E felfedezések némelyike segíthet a város túlélésében, vagy éppen ellenkezőleg, halálcsapdává válhat, és egy felderítő halálához vezethet.

A folyamat függőséget okoz, tovább akarok lépni, és meglátjuk, mi történik.

Sok játékos világszerte értékelte a játékot. Azt, hogy egyedi fejlesztéssel rendelkezel, rengeteg díj is bizonyítja.

A Bonfire Forsaken Lands ingyenes letöltése Android rendszeren, akkor kövesse az ezen az oldalon található linket. Játssz az első hat napon fizetés nélkül, majd a fejlesztők egy kis összeg befizetését kérik. A játék egy remekmű, és határozottan megéri azt a szerény árat, amit kérnek érte.

Kezdj el játszani most, és alakíts ki egy kis települést igazi város méretűvé!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more