Könyvjelzők

A nagy háború: nyugati front

Alternatív nevek:

A nagy háború nyugati frontja taktikai stratégia RTS elemekkel. Lehetőség van PC-n játszani. A grafika jó, és azt a benyomást kelti, mintha egy igazi csatateret néznénk a magasból. A játék kiváló minőségben szólal meg, a zene nem fárad el idővel.

A játékban átveszi a parancsnokságot az első világháború nyugati frontjának egyik szektora felett. Ez a modern történelem egyik legnagyobb háborúja, az európai kontinens szinte valamennyi országa közvetlenül vagy közvetve részt vett a konfrontációban.

A játék több műfajt tartalmaz. Parancsoljon katonai egységeket körökre osztott stratégiai módban, és vegye át a vezetést az egyéni támadásokban és katonai műveletekben valós idejű stratégiai módban. Ez lehetővé teszi, hogy jobban odafigyeljen erői minden egyes műveletére, és egy esetleges vereséget közvetlen vezetés révén győzelemre fordítson.

Eleinte egy kis edzésen kell keresztül menned, hogy ne legyen probléma a vezérléssel játék közben. Ezután válassza ki a megfelelő frakciót, amelyek mindegyikének megvannak a maga erősségei és gyengeségei, és kezdje el a játékot.

A nyeréshez több tevékenységi területre kell összpontosítania:

  • Küzdelem az erőforrásokban gazdag és logisztikai szempontból kényelmes területekért
  • Támadó és védekező műveletek tervezése a terep és a növényzet alapján
  • Ossza el bölcsen az erőforrásokat azon katonai ágak között, amelyek a leghatékonyabbak az Ön számára
  • Pusztítsd el az ellenséges katonai egységeket, semmisítsd meg logisztikájukat és erőforrásaikat

Ezen akciók után kampánya sikere garantált, de a csatatéren nem biztos, hogy olyan egyszerű a helyzet.

A mesterséges intelligencia elég okos ahhoz, hogy ne unatkozzon, és valódi vereség veszélye álljon elő. Számos nehézségi mód áll rendelkezésre kezdőknek és tapasztaltabb játékosoknak egyaránt.

Körökre osztott stratégiai módban az egységeid és az ellenséges egységeid sematikusan, ábrákként jelennek meg egy hatszögletű szakaszokból álló mezőn. Te és az ellenfeled felváltva. A csatatér igazi terep erdőkkel, dombokkal és folyókkal. Használd a terepet előnyödre, és ne hagyd, hogy az ellenség kihasználja.

Valós idejű stratégiai módban erődítményeket tervezhet és helyezhet el, hadserege kis egységeit vezetheti.

Ne hanyagolja el a diplomáciát, lehetővé teszi, hogy szövetségesei segítségét kapja a nehéz helyzetekben.

Játszhatsz egyjátékos kampányban és valódi online játékosok ellen is.

A rajongók számára egy kényelmes szerkesztő áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi saját csatáinak szimulálását anélkül, hogy túl sok időt töltene vele.

A katonai stratégiák minden rajongója élvezni fogja a The Great War Western Front játékot, mert a játék egyedülálló a maga módján, és számos lehetőséget kínál.

A Great War Western Front ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, hogy megtudd, milyen tehetséges parancsnok vagy a történelem egyik legkeményebb háborújában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more