Könyvjelzők

Az utolsó varázslat

Alternatív nevek:

Az utolsó varázslat Taktikai szerepjáték városépítő elemekkel. A grafika komor stílusban egyszerűsített. A zene energikus, és ébren tart a döntő pillanatban. Akkor játszhat, ha megfelelő teljesítményű számítógépe van, bár a felszerelésre vonatkozó követelmények ebben az esetben nem nagyok.

A játékban egy nagyszabású háborúk által kimerült fantáziavilágba fogsz ellátogatni, és túléltél egy igazi mágikus apokalipszist, amelyet a helyi bűvészek felelőtlen cselekedetei váltottak ki.

Az egyetlen módja annak, hogy a civilizáció maradványai fennmaradjanak ezen a világon, a mágia teljes kiűzése. Ahhoz, hogy a halál küszöbén álló világot megtisztítsd a varázslattól, ami betölti, el kell végezned az utolsó varázslatot. Ez egy nagyon hosszú és erőteljes varázslat, amely több napot vesz igénybe. Úgy tűnik, nincs is könnyebb, de a sötét mágusok által vezetett sötét erők mindent megtesznek, hogy ne történjen semmi.

  • Szerezze be a szükséges erőforrásokat
  • Több védelmi vonal kiépítése a település körül
  • Kiképezzen és szereljen fel egy erős hadsereget
  • Pusztíts el minden ellenséget, aki városod falai alá kerül

Mindre azért lesz szükség, hogy egy fontos varázslat ne szakadjon meg.

Az ellenségek tömegei nem láthatók távolról, mert körülötte mindent lila köd borít, amely a sötét varázslatok ellenőrizetlen használatának eredményeként jelent meg. Ennek a funkciónak köszönhetően ellenségek seregei jelennek meg minden este a falainál, és lehetetlen követni közeledésüket.

Szerencsére az éjszaka nem tart örökké A sérült falak, tornyok javítása mellett a védekezés folyamatos megerősítésére is szükség van. Minél közelebb ér a mágiaellenes rituálé a végéhez, annál több szörny és sötét mágus, aki nem akarja feladni hatalmát, megpróbál elpusztítani téged.

Napközben kisebb utakat tehetsz, hogy ritka összetevőket keress bájitalokhoz és fegyverekhez, és a talált tárgyak megerősítik harcosaidat. Minél tovább tartod a védelmet, annál távolabb kell expedíciókat küldened a településtől. De nem szabad elfelejteni, hogy minden egységének vissza kell térnie az erőd falainak védelme alá, mielőtt beállt az éj. Ellenkező esetben nyílt területeken esélyük sem lesz szembeszállni a sötétség seregével.

A csaták körökre osztott módban zajlanak. Mozgathatod a csapataidat, és a kör vége után az ellenség kerül sorra.

A

The Last Spell azoknak a játékosoknak fog tetszeni, akik szeretnek különböző taktikákkal kísérletezni. Kombinálja a különböző típusú egységeket és erődítményeket, hogy leküzdhetetlen akadályt képezzen az ellenségek útjában. Megfelelő taktikával lehetséges a sötétség seregeinek visszatartása előnyös pozíciókban elhelyezett kis hősegységek felhasználásával.

Az utolsó varázslat ingyenes letöltése PC számítógépen sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Telepítsd a játékot most, és segíts a halál küszöbén álló világnak megszabadulni a pusztító mágiától!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more