Könyvjelzők

A Gyűrűk Ura: Térj vissza Moriához

Alternatív nevek:

The Lord of the Rings Return to Moria A Gyűrűk Ura művei alapján készült játék az RPG műfajban. Itt jó minőségű grafikát fogsz látni, a zene nagyon hasonlít ahhoz, amit a Gyűrűk Ura ciklus filmjeinél hallhatsz.

Amint a játék neve is sugallja, Moriáról fogunk beszélni, a Törpök legendás rombirodalmáról, amely a Ködhegységben található.

A bulival együtt útra indulsz Moria elveszett rúnái után kutatva a híres Gimli zárőrző kérésére.

  • Fedezze fel Khazad-dum elhagyott kazamatait
  • Erőforrásokat gyűjtsön felszerelések készítéséhez
  • Javítsa az osztag harcosainak harci képességeit
  • Csevegés a barátokkal, és együtt végezzen feladatokat

A Gyűrűk Ura, visszatér Moria-ba nehéz lesz játszani. A feladatok elvégzéséhez továbbfejlesztett felszerelésre, egy táborra, ahol a harcosok pihenhetnek, és sok különböző épületre lesz szükséged. Mint minden játékban, ezek a problémák nem könnyűek, de idővel megoldódnak, de ezúttal minden egy kicsit más. A törpéid által keltett bármilyen zaj vonzza az ellenséget, és minél nagyobb a zaj, a gonosz szellemek nagyobb hordái megtámadják a kis osztagodat. Ennek a funkciónak köszönhetően minden tevékenységét nagyon alaposan meg kell terveznie. Próbáljon a küldetés teljesítéséhez szükséges minimumra korlátozni magát. De ha szükséged van valamire, akkor is kockáztatnod kell, különben semmiképpen nem lépsz előre.

Néha az előrelépés előtt időbe telik, hogy elegendő erőforrást halmozzon fel anélkül, hogy felhívná magára a figyelmet.

A Ködös-hegység sötétjében való utad eléréséhez a dinamikus világítás a legjobb megoldás, amely szó szerint kiégeti az utadba kerülő összes gonosz szellemet, és megvédi az osztagot.

Fokozatosan előrehaladva képes lesz újraéleszteni az ősi királyságot.

  1. Indítsa el a bányákat
  2. Hozzon életet az elfeledett településekre
  3. Tisztítsd meg az elhagyott kazamatákot a vérszomjas orkoktól lépésről lépésre
  4. Az ókori királyság elfeledett műemlékeinek helyreállítása
  5. Keresd meg az elveszett tárgyakat és könyveket

műtárgy, köztük talán egy ősi fegyver is, amely kisugárzásával jelezheti az orkok közeledését. Az ősi térképek megmondják, hol keress rejtett kincseket, hogy feltöltsd az osztag kincstárát.

A játék alvilága minden alkalommal újraképződik, amikor játszol. Akárhányszor végignézheted ezt a történetet, és mindig egy teljesen más történet lesz.

A játék során létrehozott hősvezér legendássá válik. Minden döntésed tükrözi a személyiségét, és olyanná teszi őt, amilyennek szeretnéd.

Emellett a hadsereged összes tábornokának jelleme azonos módon van meghatározva.

A játék kooperációs módja jól kiegyensúlyozott, így könnyebben játszhatsz a barátokkal, de ne számíts könnyű győzelemre. A játék hozzáigazítja az ellenségek számát és erejét, hogy ne unatkozzon.

The Lord of the Rings Return to Moria letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a hivatalos weboldalon vagy más üzletekben és portálokon.

Látogassa meg a hegy alatti varázslatos birodalmat, és állítsa vissza korábbi dicsőségét úgy, hogy most azonnal elkezd játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more