Könyvjelzők

The Mageseeker: A League of Legends Story

Alternatív nevek:

A Mageseeker: A League of Legends Story egy akció-RPG-játék. A grafika klasszikus stílusban készült, a 90-es évek játékai ihlette. A zeneválasztás és a szinkronszínészet is a már klasszikussá vált játékokra emlékeztet.

A játék főszereplője Silas, egy bűvész, aki ritka képességgel rendelkezik, hogy mágikus erőt vegyen át más bűvészektől. A játék eseményei a League of Legends játékból sokak számára ismert univerzumban játszódnak. Demasia királyságát megszállta a mágusvadászok rendje. Silasnak volt szerencséje megszökni a börtönből, amelyben a vadászok bebörtönözték. Akkor nehéz utat fog találni, hogy megszabadítsa a királyságot a gonosz rend zsarnoksága alól.

  • A helyi lakosság megszervezése az igazságtalanság és az elnyomás elleni küzdelemben
  • Sajátíts el új varázslatokat
  • Elpusztítsd az ellenséget mágiával és kézi harccal
  • A főszereplő képességeinek fejlesztése legyőzhetetlen mágus harcossá alakításához
  • Végezzen el további feladatokat, és használja fel a megszerzett tapasztalatot az erősebbé váláshoz

A fentiek sikeres teljesítése érdekében nem árt elkezdeni a tanulást és megtanulni a játék felületével való interakciót. Ebben a kérdésben segítségére lesz egy érthető, de nem túl hosszú oktatóanyag, amelyet érdemes végignézni, mielőtt elkezdené játszani a The Mageseeker: A League of Legends Story-t.

A főszereplőnek sokat kell utaznia. A királyság lakossága készen áll a forradalomra, és nincs más választása, mint megpróbálni vezetni ezt a mozgalmat.

Sok ellenséggel találkozhatsz utazás közben. Döntse el maga, milyen stílusban küzd meg ellenük. Válj félelmetes harcossá, aki közelharci fegyvereket használ, és a mágiát segéderőként használja. Vagy válassza a bűvész útját. Pusztítsd el az ellenségeidet saját varázslataiddal, és tedd vissza az ellenséges mágiát a gazemberekre. A harcrendszer meglehetősen bonyolult, rengeteg trükk van. A csaták valós időben zajlanak.

Ahogy tovább haladsz, az ellenségek erősebbek lesznek, és fejlesztened kell karaktered képességeit a győzelemhez.

Nem mindent nyers erő dönt el. Ne feledje, a fő feladat a lázadás felkeltése. Segíts a királyság megzavarodott embereinek a helyes döntés meghozatalában, és csatlakozzanak a harchoz. Néhányan közülük szívességet kérhetnek cserébe, követik kéréseiket, hogy új szövetségeseket szerezzenek.

Körbetévedve ritka és erős fegyvereket, valamint egyéb hasznos tárgyakat találhatsz. Fedezze fel az Önt körülvevő világ minden szegletét, hogy ne maradjon le semmiről.

Fedezze fel a tündérbirodalom történetét, ez a tudás segít elnyerni az új szövetségesek szívét, és megtudja a történések okait.

Hozz létre egy alaperődöt, és bővítsd ki, hogy befogadhasd növekvő hadseregedet. Erősítse meg védekezését.

A Mageseeker: A League of Legends Story ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán.

Kezdj el játszani most, hogy vezesse a forradalmat és felszabadítsa a varázslatos királyságot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more