Könyvjelzők

A Hold Pokol

Alternatív nevek:

The Moon Hell Rendkívül összetett akció-RPG. A játék komor hangulatú, ezt a jól megválasztott zene és hangeffektusok segítik elő. A grafika nem fog csalódást okozni.

A játék lenyűgöző, el sem hiszem, hogy egy mindössze két fős ukrajnai csapat fejlesztette. Három éve fejlesztenek, szabadidejüket ennek a tevékenységnek szentelik. Az utolsó szerkesztések a háború alatt készültek.

A játék készítői arra összpontosítottak, hogy szándékosan a lehető legnehezebbé tegyék az áthaladást, azoknak a játékosoknak, akik szeretnek keményen játszani. Szóval ne számíts könnyű sétára itt.

Egy kis edzés után belépsz egy fantáziavilágba, ahol folyamatosan a túlélésért kell küzdened.

  • Fedezze fel a világ minden szegletét, és irtsa ki az összes rosszat, amivel útközben találkozik
  • A lehető leghamarabb frissítsd a fegyvereidet és a védelmeidet
  • Találj ki egy stratégiát az összes ellenséggel való leküzdéshez, mindegyiknek van gyengesége
  • Keressen rejtett helyeket, ilyen helyeken gyakran találhat hasznos tárgyakat

A fentiek látszólag nem jelentenek különösebb nehézséget, de ez a benyomás megtévesztő.

A műfaj legtöbb játékában minden haladás a szörnyhordák szisztematikus kiirtására korlátozódik, de ez a játék nem ilyen. Még a közönséges ellenségek legyőzéséhez is gondolkodnia kell, és meg kell keresnie a megfelelő megközelítéseket. Enélkül nem jutsz messzire. A főnököknek még tovább tarthat a befejezés, improvizáció, és különféle módokon próbálhatnak sikereket elérni.

A játékvilág hat helyszínre oszlik, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Az állatvilág, valamint a lakosok száma az egyes régiókban eltérő. Ne siessen a mielőbbi továbblépéssel. A sietségben olyan helyeket hiányolhat, ahol jobb fegyvereket, páncélokat és egyéb hasznos tárgyakat szerezhet be. Ezenkívül a térkép egyes szakaszainak feltárásával több tapasztalatot szerezhet, és jobban felkészülhet a későbbi tesztekre.

A harcrendszer nagyon realisztikus. A Playing The Moon Hell-t nem szabad félvállról venni, a karaktered érezni fog minden ütést, amit kihagysz, és nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó. Itt nincsenek olyan helyzetek, amikor az erőteljes támadások kihagyása után egyetlen karcolás sem jelenik meg a főszereplőn. De az ellenségek viszont érezni fogják a ütéseid teljes erejét rajtuk.

A harcrendszer stílusa elsősorban a vágytól és a fegyverválasztástól függ. Válassza ki a legalkalmasabbat a négy elérhető osztály közül, és ez határozza meg, hogy a karakter milyen módon fog harcolni.

mesterséges intelligencia ellenfél elég okos, és ennek köszönhetően minden szörnyeteg, amellyel találkozunk, veszélyt jelent a játékosra. Nem fog menni, ha meggondolatlanul kihívod az ellenfeleket, mindenkinek oda kell figyelnie.

A magas nehézségi fokozatnak köszönhetően az itteni játékos érezni fogja az összes teljesítmény értékét.

A The Moon Hell ingyenes letöltése PC számítógépre meghiúsul. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon. A játék megvásárlásával támogatni fogja a fejlesztőket a nehéz időszakban, és kifejezi háláját a munkájukért.

Telepítsd a játékot most, hogy megtudd, elég menő vagy-e ahhoz, hogy a végére érj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more