Könyvjelzők

Az Úttalan

Alternatív nevek:

A Pathless egy érdekes RPG játék, amelyet PC-n játszhatsz. A rajzfilm stílusú 3D grafika nagyon szép és szokatlan. A zenei válogatás a legigényesebb játékosoknak is tetszeni fog, a karaktereket neves színészek adják meg.

Ez a projekt számos díjat kapott, beleértve a hangkíséretet is.

Itt a játékosok egy hatalmas nyitott világot találnak, amely üdvösségre szorul a sötétség átka miatt, amely beborította. Ez lesz a főszereplő utazásának célja. Az egész út során egy hatalmas sas kíséri. Ez a madár hasznos lesz mind a csaták során, mind a navigációhoz vagy akár az akadályok leküzdéséhez.

  • Fedezze fel a világot, és találja meg úti célját térkép nélkül
  • Lődd le az íjat, hogy elpusztítsd ellenségeidet
  • Természetes akadályok legyőzése hegyek vagy áthatolhatatlan erdők formájában
  • Használd a sast, hogy megtaláld a kiutat a reménytelen helyzetekből

A lista nem túl hosszú, de ezek csak a fő feladatok a játékban.

Nagyon nehéz lesz tanulás nélkül játszani. Szerencsére a fejlesztők előre látták ezt, és mielőtt elkezdené, lehetőséget kap arra, hogy megtanulja, hogyan irányítsa a karaktert, és hogyan kommunikáljon a társ sassal.

A madár egy nélkülözhetetlen asszisztens, aki nélkül a főszereplőnek nagyon nehéz dolga lett volna. A sas segít megtalálni a rejtett ellenségeket, és megtámadni őket a csata során. Ezen kívül még a levegőben is képes hordozni a hősnőt, és így segít leküzdeni az útközbeni akadályokat.

A játékban a tájak szokatlanul festőiek, különösen repülés közben vagy magaslaton. A játék világa annyira gyönyörű, hogy szavakkal nehéz leírni.

Mindez még jobban motivál, hogy megtisztítsuk a világot a sötét varázslattól, amely egy varázslatos hely létezését fenyegette.

Utazásaid során sok ellenséggel találkozhatsz, akiket el kell pusztítanod. Erre tökéletes az íj. Nincsenek kardok vagy egyéb fegyverek a játékban, de ez nem probléma. A harcrendszer nem csak a célba lövést jelenti, minden sokkal bonyolultabb. A karakter a leghihetetlenebb módon használja az íjat a csaták során, különböző szögekből lő és akrobatikus mutatványok segítségével mozog. A társmadár szintén nem vesztegeti az időt, magára tereli a figyelmet, szükség esetén támad, és segít a hősnőnek ugrások és dobások végrehajtásában.

A főnököket lesz a legnehezebb legyőzni. Ezek átkozott vadállatok. Légy okos, és találd meg a nyerés legegyszerűbb módját. Mindent nemcsak a fegyverhasználati képesség dönt el, hanem a játékos találékonysága is.

Ne rohanjon a mielőbbi előrelépéssel, néha érdemes felfedezni a környéket és tapasztalatot gyűjteni, mielőtt harcba bocsátkozna a következő főnökkel.

Mindenki élvezni fogja a The Pathless játékot, életkortól függetlenül. A fejlesztők nagyon keményen dolgoztak, és a játék megérdemli az összes díjat.

A Pathless ingyenes letöltése PC számítógépen sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatod a Steam platformon vagy a fejlesztő weboldalán.

Kezdj el játszani most, és tölts néhány napot egy mesésen gyönyörű világ megmentésével!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more