Könyvjelzők

A telepesek: Új szövetségesek

Alternatív nevek:

The Settlers New Allies egy valós idejű stratégiai játék egy neves fejlesztőtől, amelyet PC-n játszhatsz. A játék kiváló 3D grafikával rendelkezik. Az a benyomásod, mintha egy modern rajzfilmet néznél. A szinkronjáték professzionálisan történik, és a zene szórakoztatóan hangzik.

Egy kis játék előtti oktatóprogram elvégzése után a legjobb, ha kampányolással tölt egy kis időt. A játéknak egyszerű cselekménye van, ami az RTS játékokban nem kötelező.

A döntőbe jutáshoz meg kell próbálnod.

  • Fedezzen fel egy hatalmas világot
  • Válassza ki első településének legmegfelelőbb helyszínét
  • Az erőforrások kitermelésének megteremtése, a lakosság lakhatása és élelmezése
  • Ipari épületek és védelmi építmények építése
  • Technológia fejlesztése
  • Hozzon létre egy félelmetes hadsereget és hódítsa meg az ellenséges városokat
A

Tasks szinte minden stratégiánál gyakori. Öröm lesz a The Settlers New Allies-t játszani. A rajzfilm stílusú világ barátságosnak tűnik, és még az ellenség sem olyan félelmetes. De maga a játékmenet nem lesz könnyű.

A játékos kezdeti feladata, hogy a lehető leghamarabb ellássa a települést mindennel, ami szükséges, és védelmet hozzon létre ellenséges támadás esetén.

Ezután elkezdheti létrehozni saját hadseregét. Egy hadsereget nem csak a létszáma tesz erőssé, hanem a fegyverei is. Ahhoz, hogy a harcosai jobban fel legyenek fegyverkezve, mint az ellenség, időt kell szánnod a technikára. Így új típusú csapatokat szabadít fel, és javítja a többiek jellemzőit.

A csaták valós időben zajlanak, megadod az egységeid célpontjait, és beszállnak a csatába. Különböző taktikák alkalmazása a csatatéren, támadás különböző oldalról, a különböző harci egységek felhasználási sorrendje. Ez teljesen megváltoztathatja a csata kimenetelét.

Nem minden konfliktus oldódik meg a csatatéren. A diplomácia néha hatékonyabb, és lehetővé teszi, hogy egy ellenséget szövetségessé változtasson.

Minél több a csapatod, annál több erőforrásra van szükséged. Foglaljon új területeket, hogy ellátja a hadsereget.

A kampány egy fejlettebb oktatóanyag, mielőtt továbblépne az online játékokra. Játssz akár nyolc valódi játékossal. Lehetnek a barátaid vagy véletlenszerűen kiválasztott emberek. Harcolhattok egymás között, vagy szövetséget köthettek az AI elleni háborúért.

Minden játékos beállíthatja a nehézségi módot, hogy érdekes legyen játszani. Játssz könnyű közepes vagy akár extrém kemény módban, ahol a játék a legtöbb valósághűséget kapja, de nyerni sem lesz könnyű.

Ha unod a játékot, telepítheted az egyik kiegészítőt, amely további funkciókat, további történetkampányokat és új küldetéseket hoz a játékba.

A fejlesztők nem hagyták el a játékot, frissítéseket kap, kisebb hibákat javítanak, és a frissített tartalomnak köszönhetően még érdekesebbé válik a játék.

A The Settlers New Allies ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a fejlesztő weboldalán vagy valamelyik játékplatformon. Annak érdekében, hogy ne fizessen később a kiegészítőkért, jobb, ha azonnal megvásárolja a bővített kiadást.

Kezdj el játszani most, hogy jól érezd magad a világ meghódításában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more