Könyvjelzők

Az Universim

Alternatív nevek:

Az Universim nem egy átlagos városépítési szimulációs játék PC-re. A játékos itt gyönyörű 3D-s grafikákat fog látni rajzfilm stílusú. A világ gyönyörűen szól, a zene pedig kellemes és inspiráló.

Ez a szimulátor abban szokatlan, hogy itt nem csak egy várost, hanem egy egész világot kell felépíteni a választott bolygón.

  • Válassza ki a kívánt bolygót
  • A településhez szükséges források kitermelésének kialakítása
  • Tanuljon meg új technológiákat a falusiak termelékenységének növeléséhez
  • Ne hagyd, hogy a kataklizmák elpusztítsanak egy törékeny civilizációt

A megfelelő bolygó kiválasztása nem lesz könnyű, mert mindegyik bolygó gyönyörű a maga módján. De ne akadj ki ezen túlságosan, miután az egyik sikerrel jár, léphet a következőre.

A gyönyörű tájak mellett mindegyik világ számos meglepetést tartogat. Némelyikük olyan veszélyes lehet, hogy veszélyezteti a civilizáció fennmaradását ezen a helyen. De ha okos vagy, és nem hagyod ki a megfelelő pillanatot, akkor nem lesz túl nehéz leküzdeni minden nehézséget.

A játékban szereplő

telepes neve Nuggets. Minél tovább játszol, annál többet tanulsz a szokásairól és szokásairól. Idővel meg fogod érteni, hogy ez a civilizáció nem sokban különbözik a miénktől, de kevésbé kegyetlen, és nem hajlamos a pusztító háborúkra, amelyek mindent elpusztíthatnak.

Minden bolygónak megvannak a maga egyedi feltételei, amelyekhez alkalmazkodnia kell. A gyors fejlődés kulcsa a különbségek mielőbbi megértése és a túlélési stratégia helyi viszonyokhoz való igazítása. Ez a funkció nem engedi, hogy unatkozzon a játékban. A The Universim játéka mindig érdekes, mert minden új világ felépítése más, mint az előzőek. Ez megakadályozza, hogy a játék házimunka legyen sok benne töltött óra után.

Az éghajlati viszonyok, például a napszak is számítanak. Éjszaka mindig hidegebb a levegő, és a ragadozó állatok inkább vadászatra szeretik ezt az időt. Légy óvatos. Ha sötét van, a legjobb, ha pihensz az új nap kezdete előtt, és nem sodorod veszélybe a Nuggeteket.

A játék természete elbűvölő. A tájak szokatlanul szépek, végtelenül megcsodálhatja a környező világot. A játék során számos ökoszisztémával találkozhatsz, és lehetőséged nyílik mindegyiket felfedezni. Ez a tudás teszi lehetővé a telepesek számára, hogy kijelöljék a legmegfelelőbb fejlődési utat.

A választott út viszont hatással lesz arra, hogy a világod milyen lesz minden cselekedet eredményeként. Legyen óvatos, minden összefügg egymással, és egy meggondolatlan cselekvés egy egész növény- vagy állatfaj kihalásához vezethet a jövőben. Próbálj meg mindenben egyensúlyt kialakítani, a legjobb, ha alkalmazkodsz a környezethez anélkül, hogy károsítanád azt.

A játék valóban többplatformos. Játszhatsz PC-n és játékkonzolon is.

Az Universim ingyenes letöltése PC számítógépen sajnos nem fog működni. Megvásárolhatja ezt a játékot a fejlesztők hivatalos webhelyén vagy a Steam platformon.

Telepítsd a játékot, és légy egy időre alkotó!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more