Könyvjelzők

A Vitéz

Alternatív nevek:

A Valiant az egyik legjobb valós idejű stratégiai játék, amely a közelmúltban jelent meg. Grafika a modern játékok szintjén ebben a műfajban. A karaktereket profi színészek adják meg, a zene pedig segít a megfelelő hangulat megteremtésében a játék minden pillanatában. Ugyanakkor nem fáraszt a monotónia.

Egy kis edzés után egy nagyon izgalmas játékmenet vár rád.

Theodoric von Akenburg játék egyik szereplője. Ez egy hatalmas parancsnok és egy keresztes harcos, aki belefáradt a végtelen hadjáratok csatáiba. Egyszer megtudta, hogy a 15 évvel ezelőtt talált műtárgy egy pálca része, amely soha nem látott erőt képes adni tulajdonosának. Ezt követően megszállottja lesz az ötletnek, hogy összegyűjtse az összes alkatrészt, és megszerezze a legtöbb hatalmat a földön.

Ez csak egy a történetek közül, amelyeket játék közben tanulhatsz meg. Összesen 15 történetküldetés van, mindegyiknek megvan a maga hőse egyedi karakterekkel és olyan okokkal, amelyek a hódítás útjára tették őket.

A játék akciók széles választékát kínálja a játékosnak:

  • Több mint öt osztag hős
  • Fegyverek és páncélok hatalmas választéka
  • Sok készség a frissítéshez
  • A harcosok megjelenését megváltoztató tárgyak

A The Valiant játékkal úgy is játszhatsz, hogy hosszú időn keresztül végigmész egy-egy kampányon. Minden alkalommal lesz egy új történet.

Minden vezető hősnek három képességfája van, és rajtad múlik, hogy milyen harcos lesz belőle. Alakítsd ki azt, ami segít könnyebben megbirkózni az ellenségeiddel az általad leginkább kedvelt harci stílusban.

Győzz le minden ellenséget, akivel találkozol, hogy tapasztalatot szerezz. Ez segít gyorsabban fejleszteni az osztagodban lévő lovagok képességeit.

A készségek feltételesen két típusra oszthatók, passzívra és aktívra. Ennek megfelelően néhányuk folyamatosan cselekszik, például egy harcos által okozott sebzés növekedése. Másokat harc közben használnak, és különféle akciókat hajthatnak végre, de utána időbe telik, amíg lehűtik a készségeket.

Túrázás közben a kitermelt erőforrások felhasználásával korszerű felszerelést találhat, vagy fejlesztheti a már meglévőt.

Még az összes egyjátékos küldetés teljesítése után sem fogsz unatkozni a játékban. A szóló küldetések, bár nagyon jól megírták és képesek lekötni a játékost, egyfajta felkészülést jelentenek a PvP-küzdelmekre. Az ilyen csaták során lehetőséged nyílik megmérkőzni a barátaiddal online, vagy csak egy véletlenszerűen kiválasztott játékossal.

Harcolhatsz egymás ellen és 2 a 2 ellen is. Az ilyen csatákban lehetőséged nyílik tárgyakat nyerni, hogy megváltoztasd a harcosok megjelenését, és növeld az osztag besorolását a tabellán. Minél magasabbra emelkedik a rangsorban, annál érdekesebbek lesznek a nyeremények.

The Valiant letöltése ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam kereskedési portálon vagy a hivatalos weboldalon. Hogy ne fizessen túl, figyeljen a kedvezményekre és akciókra, ahol a The Valiant gyakran jóval alacsonyabb áron vásárolható meg.

Ha szereted a középkori csatákat és katonai hadjáratokat, telepítsd a játékot, és élvezd az egészet most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more