Könyvjelzők

Az Elnökség XCOM nyilvánosságra hozott

Alternatív nevek: Az Elnökség XCOM nyilvánosságra hozott

Játék Az Elnökség XCOM nyilvánosságra hozott részleteket és érdekes leírja saját értelmezését a titkos katonai szervezetek. A hagyomány szerint, a főbb események zajlanak az államok területén. Szokás szerint osztályozták és aggódva az amerikaiak úgy dönt, hogy létrehoz egy szervezetet, amely szükséges lenne a pillanatban tudta megvédeni minden lakosa egy hirtelen támadás a szovjet hadsereg, pl.

Igen, egy fontos részlet a vezetőség XCOM nyilvánosságra hozott pc - a kérdéses időpontban. Az utóbbi időben (talán soha) nem kell, hogy a játék, amely leírja a hölgyek és urak a különc paróka, bolyhos szoknyák, nadrágok. Most lehetősége van arra, hogy élvezze az összes csodája ez a korszak a játék képernyőjén.

Mielőtt azonban érintse meg a szépség, akkor kell Az Elnökség XCOM feloldott letölthető. Még megadása után a játék, akkor tudni fogja, hogy az Elnökség - ez a neve a legtöbb titkos szervezet. A telek a történet akkor kezdődik, amikor ahelyett, hogy a Vörös Hadsereg támadást az amerikai idegenek. Elég egy váratlan csavar, nem? Bármi is volt, és a nyugalmat, a lakosság meg kell felelni, hogy képviselői a szakosított szervezet. Lehetetlen, hogy ne folytassuk Az Elnökség XCOM nyilvánosságra hozott áttekintés megjegyzést, hogy ez a korszak a leginkább ötletes megoldás. Aliens és a hölgy a nadrág - meglehetősen váratlan és eltérő kombinációjú, az ember azt szeretné látni, hogy.

A főhős a projekt - William Carter. Ez az ember, akinek igazságérzete van a tetőn keresztül. Ő kész harcolni, hogy bármi áron. Ez egy igazi harcos, aki tudja, hogyan kell elrejteni az igazi érzések mögött a maszk és állhatatosság az első helyen, hogy az összes ugyanazt a dolgot, és nem személyes tapasztalat. A többi karakter, akivel találkozik kevésbé észrevehető. A hős tudja mozgatni csendben egész katonai bázis, kihallgatni senkit, és gyűjtsük össze a bitek az összes szükséges információt. Figyelemre méltó, hogy egy jó fél az időt fogsz játszani Az Elnökség XCOM nyilvánosságra hozott, ezért itt a kommunikáció a kollégákkal és barátokkal, idegenek és gyanakvó típus. Ezek a fejlemények úgy tűnik, egyhangú és Nudnovato, de ennek is megvan a varázsa.

Az Ön kezében középpontjában egy bizonyos százalékát a hatalom, a karakter képes lesz, hogy személyesen adja a parancsokat, hogy küldjön katonai felmérés egy bizonyos ponton. Feladatok mindig lesz egy hős. Minél több élmény lesz felvenni William Carter, a több új munkahely nyílik meg. Kellemesen örömmel és a választék a fegyverek a játékban -, hogy meglepetést okozhatnak még a megrögzött szkeptikus. By the way, a játékosok képesek lesznek felszerelés katonák választott önállóan. A kiváló teljesítményt a misszió adott extra pontokat és a különböző jutalmak.

Küzdj magaddal Carter nem rendelkezik, a bemutatkozó készített Az Elnökség XCOM nyilvánosságra hozott videó trailer, világos, hogy "a vállalkozás" megy csak egy pár beosztottak. Milyen egyéb szolgáltatásokat várnak rád a játékban? Teszt projekt, és fedezd fel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more