Könyvjelzők

The Crew

Alternatív nevek: Crew, Crew, munkatársak

Ahogy ígértem, a fejlesztők a Ubisoft játék The Crew fog megjelenni a harmadik negyedévben a 2014. Közben Pótkocsik repülnek át a hálózaton, vonz naponta újabb és újabb rajongók, akik hajlandóak nézni számlálás nap előtti napon hirdetett projektet. Ez a játék biztos, hogy fellebbezni minden rajongó a versenyzés. A játék készítői ígéretet, hogy ez a játék lesz a kezdete egy új generációs játék. És ítélve a pótkocsi grafika és design játék site fejlesztők sikerül elindítani egy új korszak a verseny. Annak ellenőrzésére, a valóságnak az a fenti, elég, hogy a videoklip bemutatásra alkotók.

Cselekvési The Crew online lesz fejleszteni a nyílt terek of America. Vagy inkább az egész Amerika térkép lesz elérhető, hogy a karaktered. Elérhető lesz egy pár különböző lehetőségeket fut, amelyek mindegyike lesz képes bizonyítani a vezetési képességek. Szóval, akkor üldözni

Azokon az útvonalakon, a város.

A külvárosokban.

Dombos terepen.

A kukorica területeken.

A kanyon.

A sivatagon keresztül.

És, persze, a szakmai versenypályán.

Mivel ez a projekt lesz az online játék, a The Crew regisztráció lesz szükség, valamint az összes többi online projekteket. Hát persze, te vagy a játék egy nagy számú résztvevő a világ minden tájáról. Ítélve száma értékelések és megjegyzések, hogy hagyja el a játékosok a fórumokon és a szociális hálózatok, a regisztrált felhasználók első napján kezdődött a projekt lesz igazán hatalmas.

Valószínűleg minden rajongó online versenyeken vonzotta az a tény, hogy már a kezdetektől fogva a The Crew kell játszani, nem több, mint egy Porshe Camarro. Ez az autó nem egy legenda, minden versenyen találkoznak, de ebben a játékban lesz a tulajdonos, hogy a kezdetektől fogva. Ez lesz az úgynevezett "tiszta lap". A jövőben lesz képes tyunningovat és javítani úgy, hogy amint a lelked vágyait.

Mint már megérti a fő jellemzője a játék képes lesz több testreszabási autók. Együtt a barátaival és a "kollégák" a verseny, akkor meg tudjuk szervezni a verseny csapat, és részt vesznek versenyeken. Azt is játszani a játékot The Crew, ami a kis csapat négy tagja van. Együtt akkor sokkal szórakoztatóbb, hogy elmenjen a rendőrség és a meghajtó-és off-road Amerikában.

Mivel a hatalmas választéka stílusok, testreszabhatja a játékot, csak a magad, és a különböző vezetési stílusok elkapni a saját "hullám a szerencse."

Előre nem ismert, hogy ez fog játszani a The Crew ingyenes, de a közeljövőben a fejlesztők ígéretet tettek, hogy megoldja a rejtélyt. És mégis, most már tudjuk, hogy egy időben a játék a PC "light" változata a projekt okostelefonok futó iOS és az Android.

Mivel a játék lesz igazán érdemes, legyen óvatos, hogy kövesse a híreket a játékvilág, hogy ne hagyja ki a kijárat a csapat egyik tagja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more