Könyvjelzők

The Dead Linger

Alternatív nevek: The Dead Linger

Game The Dead Linger egy online játék az első ember. Te leszel a játékban A Holt Linger vizsgálja a különböző területeken és megölik zombik. Az Ön költő találkozik a rengeteg zombi.

Az online játék The Dead Linger regisztráció gyors. A regisztrációhoz meg kell adnia a következő információkat:

1. A felhasználói név.

2.. Gyere fel egyedi jelszót és írni.

Play Game The Dead Linger lesz a világon, amely továbbra is az apokalipszis után. Ebben a játékban, a túlélés a legerősebb játékosok. Ön ellenség:

1. Zombie - szörnyek, akik vágynak a nagy vágy, hogy ölni.

2.. A többi frakció - a megmaradt túlélők, akik meg akarják szerezni a győzelmet, hogy a túlélés.

Games frakció között akár 16 játékos, egy határ, amely növelhető csak később. Ezek a játékosok sem a legjobb barátok, vagy halálos ellenségek.

A játékosok különböző szervereken ellenségként egymáshoz alapértelmezett, de barátságos játékos csatlakozhat a párt, és együtt dolgoznak.

A PvP szerverek, minden játékos része az egyik a sok háborúzó csapat. A cél ugyanaz a csapat, és hogy elpusztítsa az összes ostanyh.

In-Game The Dead Linger játszani, akkor kell vigyázni, nem csak a pusztítás az ellenséges felek, hanem a jóléti a karaktered. Meg kell megetetni és védelme a fertőzések ellen. Ha a karakter meghal, ha hosszú ideig nem fog ételt.

In-Game The Dead Linger online és Az ellenfél is biztosítani maguknak különböző fegyverek a lőfegyverek a rögtönzött fegyverek közelharci. Biztonság Player nagyban függ saját arzenál . Az fegyvertelen elsőéves nem sok fenyegetések, azonban a játékos a mesterlövész puska és más veszélyes fegyver nem megölnek, aki közelebb a területükre.

A játékban The Dead Linger lesz elérhető különböző ruha , feltéve, hogy a speciális védelem és Gyakorlati előnyeit.

Zombie - az emberek vagy a állatok fertőzött vírus HNZ . Ez a vírus lehet továbbítani testfolyadék vagy fizikai kapcsolat (különösen harap ) és esetleg más módon .

Zombie elvesztette a magasabb mentális funkciók, és mint ilyen, nem nagyon aktív. Ezek általában Manhunter. Zombie három fő kimondja:

- A tétlenség - csoszogó körül, levertség.

- Érdeklődés - zombik képes felismerni egy személy a látvány, szag vagy hang.

- Agresszivitás - zombik keres más játékosok, vagy a megfigyelő fedélzeten, illetve aktív végrehajtására törekvés.

Zombie nagy nehezebb megölni , mint az egészséges egyéb . Meghalnak, ha a fejük megsemmisült vagy súlyosan megrongálódott. Azonban Zombie inkább feldarabolására . A taktikai előnyt , hogy az ember, ha akar túlélni forgatás Zombie lábak például, lassú őket .

Játszd a játékot, The Dead Linger Természetesen van ingyenes, de vásárol egy fizetett játék csomag kapsz sokkal több előnnyel jár.

Meghódítani a világot, megsemmisítik az ellenséget!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more