Könyvjelzők

The Incredible Adventures of Van Helsing

Alternatív nevek: The Incredible Adventures of Van Helsing

Játék Van Helsing. Új történet egy számítógépes szerepjáték játék, amelyet arra terveztek, a stílus a hack és a perjel.

Események a játékban alakult ki a tizenkilencedik században, a fiktív városban. A főszereplő Van Helsing, vámpír vadász. A fő karakter harcolni társa Catherine ellen, ezek a borzalmas lények.

Katerina - egy szellem, aki mindig elkíséri a hős emlékére apja és hála az üdvösséghez. Megvan a saját jellemzői és fegyvereket.

Mielőtt elkezd játszani, akkor kell játszani Van Helsing. Új történet letölthető a hivatalos oldalon. Letöltés Van Helsing csak a felnőtt felhasználók, akik regisztrált az oldalon.

A játék Van Helsing. Új Szemle feltárja a fő játék tulajdonság, ami a karakterek, fegyverek, stb

Láthatjuk a játékot kérésére a Van Helsing. Új története a videót. Ebben akkor megjelenik egy másik játék speciális effektek, trükk támadás vámpírok, valamint megismerkedhetnek a játékszabályok.

Van Helsing játék, amelyben meg kell ölni a kegyetlen szörnyeket. Gyilkos szörnyek, akkor tapasztalatszerzés. A felhalmozási tapasztalat, akkor kinyit az új szinteket.

Ezen kívül a játék The Incredible Adventures of Van Helsing fejlett kereskedelmi kapcsolatokat. Tudod tartani a kereskedelmi tárgyalások a kereskedők: eladni és vásárolni dolgokat talált időpontját, a tételeket.

Hihetetlen Van Helsing van a fegyverek és közelharci.

A távolsági utal lőfegyverek, mint a fegyver. A közelharci fegyverek a játékban is kardot.

A védelem tudod viselni a karaktered különböző típusú páncél, sisak, térdvédőt, köpeny, amulett, öv, kalap, vállpántos.

Ha a karakter csökkentette a szintű egészségvédelem, akkor vegyél neki egy italt, vagy egy másik gyógyszert.

Van Helsing játék, amelyben meg fogja beszélni a karaktereket, hogy fog találkozni az úton. Azt is meg kell venni a küldetéseket, és nem őket.

Játék Van Helsing azt sugallja, hogy szerzett tapasztalati pontok fogod tölteni az azoknak a jellemzőknek a karakter, azaz a az növeli a szintet a karaktered.

A karakter a következő jellemzőkkel bír:

1. Build - intézkedés a védelem és a lehetőségét, hogy egy közelharci támadás.

2.. Agility - a jellemző, amely megmutatja a lehetőségét a karaktered kikerülni az ellenséges támadásokat, és növeli a teljesítményt a távolsági fegyverek.

3. Akaraterő - azt jelzi, növeli a mágikus képességeit és mana.

4.. Sok szerencsét - ez azt jelzi, a lehetőséget, hogy megtalálja az arany, mágikus tárgyak, és arra, hogy elkerüljék az ellenséges támadásokat. Amellett, hogy ez a magas arány a szerencse megadja neked a lehetőséget, hogy egy crit ellenfelét.

Játék Van Helsing letöltheti minden oldal, amely ezt a hozzáférést, amíg ne habozzon, töltse le a számítógépre, és megy csatába a vérszomjas vámpírok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more