Könyvjelzők

The Lost Titans

Alternatív nevek:

The Lost Titans - Multi hit játék. Gyártók játék az Ön számára a lehetőséget, hogy maradjon a szerepe a Giant. Titans a káosz a világ - egyik meghatározó eltűnt Titans - Hyperion.

Játszhatja The Lost Titans, de az elején meg kell nézni a rendszer követelményeinek:

• átlagos számítógép beállításait,

• internetkapcsolatra.

Game The Lost Titans szüksége formális oformenie játékos a helyszínen, a fiók létrehozásakor. The Lost Titans regisztráció nem kell sok idő, és előírja, igaz jelzi a személyazonosságát a játékostól:

1. látogasson el a hivatalos honlapján a játék The Lost Titans,

2.. válaszd rész - Játssz;

3. mert nincs még egy fiókot - kiválaszt egy sort - create - fiók létrehozása;

4.. adja meg a nevet (számla)

5. gondolni, és írja le a jelszót, amely nem kevesebb, mint hat betű vagy szám,

6. ismételje meg a korábbi ukaznogo jelszót, és ne ismételjük meg a jelszót más hálózatok vagy játékok - biztonsági fiókja,

7. adja meg érvényes e-mail cím,

8. írja be a kódot, hogy az van írva a következő sorban,

9. Ha elfogadja a felhasználási feltételeket és politikák a játék - kullancs,

10. érintse meg a - regisztráció.

A jövőben, akkor egyszerűen írja be a nevét, jelszavát és ukaznogo kódot. Most már meg lehet kezdeni a játékot. A kezdetektől fogva, válassza ki az osztályt, amelyben be. In The Lost Titans tud játszani három osztály egyikébe:

• harcos,

• Ranger,

• bűvész.

Warrior - erős, mint egy tank, nem súlyos károkat találat több ellenséget egyszerre. Mindig legyen egy hatalmas kardot, amit könnyen megnyithatja az utat a szövetségeseik.

Ranger - ügyes mester fejlett íj és nyíl. Ugyanakkor negatív hatással van néhány, a pozitív és a többi hős.

Mage - a legerősebb hős, aki használ csak varázslat. Mindig magánál egy varázspálca, amely termel a hideg.

Ha elér egy bizonyos szintet a játékban, meg kell választani a frakció az oldalon, ami lesz. Függ a választás az összes paraméter a játék. Mielőtt a választás, meg kell, hogy megismerjék a jellemző minden frakció, hogy nem hibázik, és válassza ki a haza a lélek.

The Lost Titans játék online kínál három frakció - a Nagy Házak, mindegyik egyedi filozófiák

• House Levidis;

• House Kalgeris;

• House Vendramin.

House Levidis - a legbölcsebb emberek, szívós és nyugodt. Elsődleges színek - fehér és fekete. Erejüket Pegasus mennyben. Elkötelezett tagja a Ház - a diplomácia, a városfejlesztés és a kereskedelem.

House Kalgeris - büszke család. Őrzés a várost, mint a Cerberus három fej, erős, éber és tájékozott. Erőt meríteni a Cerberus Flame. Színek, amelyek képviselik a család - lila és arany. Tevékenységek - az ipar és a biztonság.

House Vendramin - gyors észjárású és intelligens képviselői. A legjobb stratégák és gondolkodók. Power - Hydra-óceánon. Ők képest vele. Színek - ezüst és kék. Mindig vegye az első döntés.

Ha erős késztetést érzett, hogy megvédje a lakói ennek az országnak, és mentse a Titan - indítsa el a játékot a The Lost Titans online.

TLT játék kerül bemutatásra, hogy Önnek a legjobb a maga nemében a grafikon, amely akkor köszönöm az alkotók. Ez a világ az öröm. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more