Könyvjelzők

The Mummy Online

Alternatív nevek: The Mummy Online

Játék Múmia - ingyenes multiplayer shooter RPG elemekkel. A tervezet fel a jól ismert történet a film. A Mummy online ajánlatok menj vissza a harmincas években a múlt század, és részt vegyenek a szédítő kaland. Játék fejlesztő cég Bigpoint . Az alkotók hoztak létre az online terméket modern motor egység, amely a játék világ és dinamikus élményt biztosít. Az előnye a minőség és a megfelelő hangot. Fontos szerepet játszik a gyönyörű grafika. Események söpör végig szeretne élni. Azt még mindig tartani kell végezni a különböző PvE és PvP munka-és utazási keresni a kaland a Dungeons, romok és oázisok. A legérdekesebb dolog történik a területen a déli mellékfolyója a Nílus, és játszani kezdett A Mummy Online akkor biztos, hogy van!

Először a játék, kell A Mummy Online regisztráció. Ehhez ki kell tölteniük egy űrlapot, ezen a területen: felhasználónév, jelszó, ismételje meg a jelszó, e-mail cím, játék szerver, a születési dátum. Is meg kell, hogy jelölje ki a dobozt, ezzel megerősítve a szabályok betartásának és a vágy, hogy megkapja a közigazgatás érdekes híreket.

Mi sietett, hogy tetszik, hogy a múmia életre kel, csak a böngészőben, és nem kell letölteni és telepíteni semmit. Rendszer követelmények szerény, így nem kell aggódnia a konfiguráció a számítógép. Gyerünk! Grand epikus csata a jó és a gonosz várja Önt!

Indítása A Mummy játszani, meg kell küzdeni a kincset, hogy nyerjen egy hatalmas ellenség könyörtelenül elpusztítani múmiák és szörnyek az ókori Egyiptom, akik mernek állni az utat. Ön fogja használni a lőfegyver, varázslatok, mágia emlékek és mindent megteszünk, hogy a cél elérése érdekében. Az úton fekszik, a olyan veszélyes helyeken, mint Amarna, Oasis Amunet, Tomb, Bazaar és a romok Tabari. Ha nem vigyázunk, akkor valószínű, hogy nem lesz előzni téged és a halál. De a halál lehet leküzdeni, ha okos, ravasz, kétségbeesett és merész felfedező!

A Mummy játék kéri, hogy válassza ki a párt, akinek szeretne harcolni a halál. Csatlakozz vagy meggondolatlan éjszaka tolvajok fosztogatók, vagy feláldozni a lelküket, és a lelkét az áldozatai a feltámadást a sötét erők az ókor kultisták. Tény, hogy a rablók - tudósok, kutatók és régészek. De amikor az a kérdés, ki lesz a másik pai kincs, mintha sataneyut és kész bármit megtenni kedvéért vagyon. Kultisták próbálják újraéleszteni Hashiku papnő, ő segített, hogy elérjék a fő cél - a hatalom a világon. Attól függően, hogy melyik oldalon a képzelet, várva az egyik vagy a másik sorsát. Miután mindkét oldalon törekvéseiket, mint erősségeit és gyengeségeit. Ezen túlmenően, az oldalsó kiválasztásával, meg kell határozni az osztályába tartozó. Engedje meg felsorolni az összes lehetséges osztályok. A fosztogatás a lövöldözős, Rowdy és tudós, valamint a Cultist - Assassin, kalandor és pap.

Béke A Mummy Online tele van borzalmas lények. És előbb-utóbb megjelenik előtted. Ahhoz, hogy ezeket a borzalmas lények nem lesznek kellemetlen meglepetés, próbálja meg mindig készen!

Csatlakozzon most, és ahelyett, hogy unatkozni a szabadidő, belevetik magukat a hangulat felejthetetlen kalandok. Válassza ki a megfelelő játékstílus - egyedül vagy barátokkal - és mutatja magát, annak minden dicsőség! Nem számít, hogy kifosztanak a sírok, vagy uralkodjanak a sötét erők az ókor, a játék lesz ugyanolyan jó! Edward Morgan az ő őrült ötletekkel újraéleszteni a mumifikálódott maradványait egy hatalmas ősi egyiptomi papnő meghívja Önt végig! Csak most kezdődött el a játék, megtudhatja a következményei az invázió a Amarna sír. Tegyük fel, hogy nehezen hagyja abba! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more