Könyvjelzők

The Secret World

Alternatív nevek: The Secret World

The Secret World játék, ami biztos, hogy vonzza a figyelmet, akik nagyon szeretik a misztika. Talán már régóta szerette volna a mi valós világban, mint a játék, a The Secret World Online misztikus lények léteztek.

TSW játék tele van titkos misztikus mítosz, tele van varázslattal.

The Secret World regisztrációs képviselt egy kicsit szokatlan. Kell, hogy néhány extra lépést, mielőtt saját számlájára. És igen, akkor szükséged lesz:

1. Belépés a játékot.

2.. Nyomja meg a végén a honlap LINK menü " Community » .

3. Ezután kattintson a " Játék » .

4.. A jobb oldali része az oldal lesz egy ablak a regisztrációs űrlapot. Töltse ki az összes elem benne.

5. Írja be a nevét, majd az e-mail címre.

6. Következő, kattintson a gombra " Feliratkozás ». Ha megnyomja ezt a gombot, akkor automatikusan egyetért a politika a helyén. Ezek a rendelkezések be a helyszínen.

Play The Secret World, akkor, ha a számítási teljesítmény nem kevesebb, mint az alábbiak:

DVD-ROM - 8X

OS - Windows XP vagy Vista, és a Windows 7

Videókártya - nVidia 8800 series 512 VRAM

Processor - 2. 6 GHz-es Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0C

Memória - 2-3 GB

Merevlemez - 30 GB-os.

In The Secret World fogja játszani a következő frakciók:

1. Templomosok. Ezek a kategóriába tartoznak a jó: hajlamosak lelki fejlődést, amelyben megmutatkoznak a harcosok a gonosz ellen. Erejük abban rejlik, hogy igazi hit jóság és igazság. Templomosok származik mivel az alapító Babilon, és most ismert mindenki számára Londonban. Néhány tevékenységük okozott nagy meglepetés, hogy sok, mert ezek a srácok nagyon kétségbeesett.

2.. Illuminátusok. Ők ellenzik a templomosok. Ez a frakció ambiciózus és könyörtelen. Mert erőt hajlandó menni messzire: zsarolás, rágalmazás, sőt az árulás. Illuminátusok tekintik magukat a legnagyobb ellenségei a templomosok. A tizenhetedik században elhagyták Európát. Ma a föld alatt élnek New Yorkban. A templomosok gondosan válasszuk ki az alkalmazottak, az Illuminátusok éppen ellenkezőleg. Számukra az a fontos, hogy a munkavállalók osszák meg alapelveket.

3. Dragons - célja tetteik még mindig nem határozták meg. Ezek valahol a középutat a templomosok és az Illuminátusok. Követik tanításait Sun Tzu, amelynek leírása az "Art of War". A méltóság a türelem -, de azt is, hogy a különböző negatív tulajdonságait. Ezek található Szöulban.

The Secret World Online nem jelenti a jelen szintek és osztályok a játékban.

The Secret World - a titokzatos világban, int körül. Minden olyan őrülten szeretné tudni, hogy mi áll az emberek között és a miszticizmus, ez igaz, vagy még mindig egy legenda?

Talán, ha játszani The Secret World, akkor látni valamit, és mielőtt nyitott ajtót, hogy mások nem látják. Merüljön el ebben a határtalan térben titkok és rejtélyek a játék The Secret World online. Legyőzni ezt a gyönyörű világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more