Könyvjelzők

The Settlers Online - Settlers

Alternatív nevek: Settlers, The Settlers, setlers, Settlers

TheSettlers online játék a folytatást, hogy meghódítsa a világot, a 1993 végén katonai-gazdasági stratégiájának theSettlers (Settlers), ami miatt sok játékos abban az időben nem töltse ki éjszaka. És most, hála a Ubisoft a fejlesztők, hogy lehetőséget kapnak arra, hogy próbálja meg a böngésző verzió a játék maga. De előtte, lássuk, mi a fejlesztők előterjesztett igényeket játszani TheSettlers. Minimális rendszerkövetelmények teszi még játszani az irodai számítógép konfiguráció:

·                    Operációs rendszer Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III processzor 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB-os videokártya

·                    Flash playerposledney verzió

· Internet csatlakozás

·                    E

Amint láthattuk, a rendszer követelményeinek, nincs semmi természetfeletti, így nyugodtan, hogy regisztrálni egy fiókot. Vegyél részt a játékban TheSettlers nem igényel semmilyen különleges képességekkel. A főoldalon a hivatalos honlapján kérni fogja a normál data

·                     e-mail

·                     jelszó és annak megerősítése

·                     a név, amellyel tudni fogja a rendszer Uplay

·                     Születési idő

Is meg kell tanulni, és fogadja el a felhasználó, a felhasználói megállapodást és adatvédelmi politika. Ezután kattintson a nagy kék gombot "Create Account" és TheSettlers online regisztráció már van. Apropó, ha már bejelentkezett Uplay, akkor regisztráció TheSettlers nem szükséges: egyszerűen írja be a játékot az adatokat. Amint azt már látni a leírását a követelményeknek, a játék jött létre vaku, és fog játszani a böngészőben, és akkor nem kell letölteni és telepíteni a számítógépre, további szoftverek.

Amikor elkezdi játszani a játékot TheSettlers online, akkor kap egy darab földet, épített városháza, egy bizonyos mennyiségű erőforrást és a munkanélküliek telepesek. És így, hogy nem kell foglalkozni egyedül, okos mesterséges intelligencia TheSettlersonline gyorsan hozza meg a sebességet. Ő fogja mutatni, és mondd el, mi az, amit, és követve az utasításait, akkor kap tapasztalati pontokat, és adja át a második szint a játék.

Mivel a játék online TheSettlers képviselt a műfaj a katonai-gazdasági stratégia, az első dolog, amit meg kell fejleszteni a gazdaságot. A fő termelési lánc három fázisból áll: kivonat hasznos forrásokat készülnek ezek a termékek, és a tény, hogy hoztunk létre.

A bányászat TheSettlers erőforrásokat tartalmaznak, mint például:

·                     fa

·                     Ore

·                     víz

·                     hús

·                     hal

·                     madár

Folyamat termékek:

·                     liszt

·                     Steel

·                     vas

·                     arany

·                     kolbász

És a végtermék:

·                     Weapon

·                     páncélt, és egyéb eszközök célja, hogy az élet könnyebb telepesek

Meg kell jegyezni, hogy ahhoz, hogy a játék az online TheSettlers meg kell gondolni minden lépését előre kiszámítja milyen erőforrásokat meg kell holnap a témák nem kell éhezni, és mindannyian dolgoztak. Általában, minden egyszerű: ahhoz, hogy a nyersanyagok - a tartalékokat kell folyamatosan pótolni, és ugyanaz a feldolgozóipar: nem kell számítani az optimális mennyiségű erőforrást termeléshez szükséges. Minél magasabb a szint lesz a játékban, annál több épület lesz elérhető.

Ne felejtsük el, hogy ha játszani a játékot online TheSettlers, kivéve a békés gazdasági tevékenységek akkor kell fejleszteni, és a katonai bátorság. Végül is, ha kell új földeket meghódítani a telepek terjeszkedésének, vagy, hogy megvédjék a vagyonukat anélkül harcosok nem tud. Az első online játék TheSettlers segítségével felvenni csak két típusú katonák: íjászok és munkatársakat. Idővel, a rendelkezésre álló katonák nőtt kilenc. Minden katona legjobban használják a legmegfelelőbb helyzetben neki, mert az, hogy a csapatok függ elhelyezve a hadsereg win. Csaták a játékban anélkül, hogy a közvetlen részvétel, valamint a haladás a csata olvasható a jelentésben. Csapatok a csata alatt felváltva, így elkerülhető a veszteségek nem lehet bármelyik fél. A játék akkor csatlakozhat a céh, vagy létrehozhat saját, és hívja meg barátait, hogy együtt játszanak, miután minden jobb.

Ha a theSettlers játékban, akkor kapcsolja be a fejét, és a gondolkodás fejlesztési stratégia, forrásokat, elemzi a taktika a támadás és védekezés.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more