Könyvjelzők

The War Z

Alternatív nevek: The War Z, Z, háború W

Játék W AR Z még mindig a sötét ló, és ez lényegében minden, ami elhangzott eddig a hivatalos játék fórumán. Annak ellenére, hogy a nyilatkozatok, számos rendkívül szkeptikus A War Z egy ingyenes játék ismeretlen stúdió, amely pontosan bejelentette a játék csúcsán népszerűsége divat a játék egy nagyon hasonló nevű Nap Z. De, mint kiderült, csak egy hasonló nevű, a Walking Dead kibocsátáscsökkentés nélküli harc a túlélésért, a játék Zombimaniya számos megkülönböztető jegyei a nap Z.

Lejátszás előtt W AR Z, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB.

Lehet regisztrálni a játékban W AR Z ingyenes, nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza a "Register"

2.. Adja meg a felhasználónevet,

3. Adjon meg egy érvényes e-mail,

4.. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5. Válassza ki a "Regisztráció" és a A War Z regisztráció vége.

War Z online is dobja meg egy hatalmas, kegyetlen világ tele van a játékosok és a zombik. Míg a War Z Online hiányzik saját identitását, a világos jövőkép, amit tud nyújtani, mint a műfaj, felelősségteljes megközelítést microtransactions vagy a megfelelő lefolytatását elképzeléseiket. Például, az online játék War Z azt állítja, hogy a kártya 100 km ², de rendszeresen megjelenik ugyanazon a helyen, többek között a túlélők.

Nagy hátránya játék W AR Z hiánya a hangalapú kommunikációt. Még több, mint a versenytársak lövészek, multiplayer játékokat, a túlélés típusú War Z Online támaszkodnak integrált hang-és megkönnyítése geymleya érdekes, véletlen élmény között arctalan idegenek. Ez egy fontos társadalmi eszköz, mint az, aki képes hatástalanítani a feszültséget, ha a másik túlélő szemben egy pajta egy elhagyott mail, az erdőben, stb

Néhány hang War Z jelen van az interneten, de abban az időben, a közelség csevegés szöveget tesz húzza ki a kezét, hogy az egér, így ha védtelen. Ez megbocsáthatatlan, hogy Hammerpoint War Z hajlandó eladni az interneten ebben az állapotban. UI elem, amely megjeleníti a globális dolog, mint a klán, és a közelség a szöveg kényelmetlen, hogy a A War Z játszani.

Bárcsak audio bűnök War Z online, így rontja el a játékot. Például, ha a vírus megtámadja a zombik, de a gyalogos, a többi lény lesz teljesen érthetetlen, ha mozog. A legtöbb esetben, a játékosok War Z Online zajos lépéseket ugye megmagyarázhatatlanul csendes feltérképezni a sárban, sűrű fű, városi szabadterek, és a járdán, kivéve a sprint (és akkor a zene csendes).

Nem hallja a zombik, vagy játékos mozgás, A War Z egy ingyenes játék teszi a kimutatására fenyegetések kétségbeejtően nehéz és kiküszöböli annak lehetőségét, hogy figyel, mint például a Counter-Strike.

Nincs hangforrások War Z Online nehezen hallja a baljós csata a toronyóra, és hum a repülőgép, ami folyamatosan növekszik a területen. Ezek a nehézségek a hang és a környezeti zaj lesz minden pár percnyi játék War Z online és nem, nem lehet utasítani, vagy ki van kapcsolva. Miért támaszkodnak az ilyen hamis stimuláció? A fenyegetés, hogy megölik (a Hardcore mód) vagy időtúllépés (normál szint) és a veszteség a sebességváltó mindkét tekercsek egy természetes félelem. Mindenesetre, a befogadás e furcsa hatások War Z Online teljesen elárulja kis bizalmat, hogy az a játék megijeszteni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more