Könyvjelzők

A West

Alternatív nevek: Wild West

Wild West Online - egy izgalmas játék, amely minket a gyarmatosítás Észak-Amerikában. Ez egy nagy böngésző-élet szimuláció a cowboy. Online játék A Nyugat abszolút megérdemelte a címet a "legjobb böngésző Game 2011-ben."

Vegyél részt a játékban A Nyugat nagyon egyszerű, és nem igényel nagy erőfeszítést. Ehhez kattintson Csatlakozzon a Wild West. Ezután ki kell választania a játékos nevét, a jelszót és az e-mail címre. Total beiratkozás a játék Wild West elviszi nem több, mint egy-két percig. In The West online játék van körülbelül egy tucat szerver. Különböznek csak a játékosok száma. Ez nyugodtan választani közülük, és elkezdenek játszani a játékot online a Nyugat. Nagy játék Wild West regisztráció, amely lehetővé teszi, hogy megkóstolja a legizgalmasabb korszak az amerikai történelemben.

Mi lenne a Wild West nem kell játszani, különösen nagy teljesítményű számítógép, vagy nagy sebességű kapcsolat. Még a játék egy csomó vizuális képek letölthetők sokáig, ha van egy lassú internet-kapcsolat.

Wild West Online játék, ahol létrehozott egy nagy rendszer, a kutatók egy párbaj, amely előírja, hogy ne csak az illetékes megoszlása ​​tudásukat, hanem a pontosság és a választ. Párbajok mértékben lehetővé teszik egy kis ízelítőt a Wild West. A játék akkor változhat, ha elővesszük a különböző feladatokat a szalonban. Csinál velük, akkor tapasztalatszerzés és jutalmazza, amelyek szükségesek a tanulás új ismeretek.

Ismerje meg az úgynevezett "Dress for Success" online játék Wild West a figyelmet egy tucat különböző ruházati cikkek és fegyverek, sikeresen ötvözi a kettőt, akkor létrehozhat egy nagyon erős karakter.

Wild West online játék elérése a 10. szinten fejlesztés megnyitja a négy lehetséges kimenetel, amelyek megfelelnek a négy típusú karakterek. Meg kell választani nagyon óvatosan, mert, hogy meggondolja magát, már nem lehetséges.

Adventurer - nagy stílus azoknak, akik nem tudnak nyugton ülni, aki mindig kész a kaland és egyszerűen elkezd egy új utat, és könnyen értékelni egy új munkát. És aki elkezdte játszani a játékot online Wild West-ben annak érdekében, hogy megérdemlik a dicsőséget szórakoztató és csintalan fiú.

Párbajozó - típusú fejlesztési azoknak, akik szeretik a harci kedvvel és lelkesedéssel, aki után jön egy jó verekedés. Ez a fajta érdekes lesz azok számára, akik úgy döntöttek, hogy a játék az online Wild West, mert szeret lőni.

Munkamániás - választás nyugodt, türelmes játékosok, akik jobban megfelelnek a becsületes munka, és nem poros úton, kockázat párbajok és katonai drill. Jó stílus békés játékosok, akik játszanak a Wild West nemcsak örök harc és a forgatás, ez kemény munka.

Soldier - a negyedik típusú fejlődés az igazi harcosok, készen áll a szolgálatra, és képes kezelni a különböző típusú fegyverek.

A következő lépés az lesz, hogy dolgozzanak ki olyan választás a négy lehetséges szakmák: Chef, boszorkány orvos, kovács-és szíjgyártó. Mindegyikük a maga előnyei és hátrányai. Ebben az esetben is fontos, hogy ne, hogy hibát követ el, mert sajnos a Wild West - kemény hely, és változtassa meg a szakma már nem lesz lehetséges.

Travel - fontos része a játéknak, akkor mozog a különböző városokban a Wild West. Minden városban van egy tucat más épületek, ahol lehet kapni a munkát, ezt a munkát, frissíteni és lazítson lőszert. A legérdekesebb épülete kétségtelenül az egyház, mert a játékszabályok súlyosan szabad beszélni arról, hogy mi folyik ebben az épületben. Ismerje meg ez csak magát a látogató egy istentiszteleten.

Azt is rendezni az egyik a városok, és segít neki fejleszteni, kezdeményezi és részt vesz az épületek építése, várak, hogy megvédje a várost a támadásoktól, és lesz egy élő legenda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more