Könyvjelzők

A vad nyolc

Alternatív nevek: Wild Yate

A vad nyolc játék: próbálja meg túlélni.

Ha úgy gondolja, hogy bajban van, akkor soha nem esett egy repülőgépre Alaszka erdői közepén. A Wild Eight játékot "Wild Eight" -ként fordítják le. Ez az, hogy mennyi ember túlélte a repülőgép balesetét, és az univerzális igazságtalanság magassága más okok miatt meghalna a földön. Ez azt a történetet mondja el az emberekről, akik továbbra is harcolnak az életükért.

Nyolc Pont Survival Simulator Developer és a HypeTrain Digital kiadó. Néhány játékos már sikerült játszani a Wild Eight játékot 2016 tavaszán, amikor együttműködési mód nélkül publikálták, de csak azzal a céllal, hogy bemutassák a főbb játékjellemzőket és grafikákat. A játék folytatása folytatódik, és a szerzők folyamatosan hozzájárulnak a karakterek új tulajdonságaihoz, helyeihez és paramétereihez. Az ötlet pozitív választ kapott a műfaj rajongói, akik már tesztelték.

Mi történt?

Lehetetlen elképzelni, hogy az emberek hogyan érzik magukat egy eső síkban, felismerve a végzet megközelítését. És ugyanolyan nehéz megérteni azt a pillanatot, amikor rájönnek, hogy csodálatosan érintetlenek maradtak. De az öröm gyorsan halad, amikor csak a hóval borított erdőket látja, hallja a farkasok üvöltését. Ettől a pillanattól kezdve egy új szakasz kezdődik az ember harcában a létezésért. Ahhoz, hogy segítsen a túlélő csoportnak hazatérni, le kell töltenie a The Wild Eight-t, és összetételében a körülményeknek megfelelően cselekszik.

 • Könyvterület
 • Bejelentkezés
 • Fogyasztás
 • Vigyázzon egymásra
 • Skonfliktusok megoldása
 • Kapcsolja a predators
 • -et
 • Átadja a küldetést

Nyilvánvaló, hogy minden az idegeken van, és rendszeresen vannak belső konfliktusok. Nem engedhetjük, hogy felgyulladjanak, mert a viszály csak súlyosbítja a helyzetet. Tegyen meg mindent, hogy elpusztítsa a konfliktust, találjon kiutat a veszélyes helyzetből.

Meg kell fedeznie a területet, és sok felfedezést kell tennie. Például egy titkos laboratóriumot találunk, és meg kell találnunk, hogy mi folyik benne. A találatok között az elhagyott bunkerek és a szokatlan tételek találhatók, amelyek szintén sok kérdést vetnek fel. Szörnyű titkok, vadállatok és misztikus lények fogják követni, amelyek nagyban megnehezítik az üdvösség feladatát. A vad nyolcas játék folytatása sok dolgot kell vigyázni, ezért a csapatszellem nagyon fontos. Ön képes lesz arra, hogy egyetlen társaságban játsszon, de valószínűleg túlélje a játékmenet csapatverziójának kiválasztásával.

Készítsen készségeket.

Bármely komoly játék tárgya tárgyak és karakterek kifejlesztése. iPlayer A Wild Eight e tekintetben sem kivétel. Kezdetben az emberek gyengék, de meg kell próbálnunk gyorsan javítani egy vadász, ács, nyomkövető és egyéb jellemzők tulajdonságait. A csoport minden tagjának életminősége van, így láthatja, hogy milyen jól érzi magát. Bármikor elkezdhet csökkenni, mert különböző okokból meghalhat:

 • Az éhség
 • Holod
 • Infections
 • V táplálja a wolf
 • -et

Építsen menedéket, ahol az út után pihenhet. Győződjön meg róla, hogy éjszaka tűzifa van. Ha nincs tűz, akkor védtelen vagy az éjszakai ragadozók előtt, és az ételeket is meg kell enni. Ez a gyomor betegségeihez vezet, és az éhezés nélkül hal meg az ételmérgezés következtében. Azonban a szükséges gyógyszerekkel ellátott gyógyszertárak még mindig rögzíthetők. De még a halál után is van remény, hogy emelkedjen, ha barátaidnak van egy defibrillátoruk, amit nem könnyű megtalálni.

Meg kell tanulnod az új készségeket, és ha nem tudod, hogyan kell vezetni az autót, akkor a közös javára kell elsajátítanod. Ne feledje, hogy minden intézkedés meghatározó lehet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more