Könyvjelzők

Tolvaj

Alternatív nevek: Tolvaj

Játék Thief egy multi-platform számítógépes játék, amely azért jött létre a műfaj lopakodó lépéseket. Írja be a játék zajlik az első ember. Ez a rész minősül a negyedik egy sor projektet szerte az univerzumban. A fejlesztő cég Eidos Montreal. Meg kell jegyezni, hogy ez a projekt hivatalosan is bejelentette, vissza 2009-ben, de csak a közelmúltban született.

Indítsa el a játék, csak töltse le a tolvaj, majd telepíteni a számítógépre. A telek a történet egy profi tolvaj Garrett, aki részt vesz a megkönnyebbülés és pénztárcák ládák gazdag világ. A fő gondolat az egész játék rejtett küldetések áthaladó összes előre meghatározott ismeretek. Ha megnézzük Thief videót, láthatjuk, hogy az erőszak tekintik szélsőséges intézkedés hatása.

Játék közben a főszereplő folyamatosan felkérik, hogy a választás. Minden szinten, Garrett kell választani a lehetséges módszerek és megközelítések. Szintén az összes verzió, nem csak a Thief pc, a hős használhatja a szolgáltatásokat a világ. A másik kiegészítés a képesség, hogy rabolni karaktereket. De, ha valaki venné észre a tolvaj, akkor komoly veszély. Hogy lehet, hogy az összes a "kellemetlen" helyzet, úgy dönt, ismét lesz egy játékos magát.

Meg kell jegyezni, hogy a mesterséges intelligencia számítógépes karakter tud tervezés minden szinten. Ezzel kapcsolatban Thief fog játszani elég nehéz, mert az algoritmusok számítógép viselkedése változik szintről szintre.

A játék egy látványos akció, ahol a karakter kell folyamatosan átgázolni a különböző zárt ajtók és ablakok. Mivel Garrett profi tolvaj, ő biztosan egy sor cracker. A játék során, ő lopni dolgokat, és különböző értékeket, a zsebek, törzsét és ajtók zárva más gazdag emberek.

Gépigény tolvaj átlagos, és nincs szükség, hogy javítsák a játék eszköz a legújabb konfigurációt. Az egyik fő fegyver tolvaj hagymát, ami a karakter lesz a birtokában különböző nyilak, mint a tűz, a víz, vagy a harc. Ezen kívül, a tolvaj még az Arsenal és a zaj nyilak. Jelenléte sok különböző fegyverek különböző módokat biztosít a szint, a elterelő taktika.

Hozzá kell tennem, hogy ez lehetséges-hoz letölt Thief Android, ami szintén egy hatalmas plusz játék. Minden a tevékenység zajlik a fiktív világ a viktoriánus korszak, a közvetlen befolyása a steampunk kultúra. Indítsa el a játék azt mutatja, hogy a főszereplő hiányzott szülővárosában hosszú ideje, és most az ő hazájában uralkodott a zsarnok. Tovább ront a helyzeten, a szörnyű pestis. Mindebből, furcsa módon, a főszereplő lesz "squeeze" saját javára. New folyamatosan fogja a játékosok a lábujjak, és nem ereszt addig, amíg a legvégén.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more