Könyvjelzők

Third Age: Total War

Alternatív nevek:

Third Age Total War Lord of the Rings valós idejű stratégiai játék PC-re. A grafika akkor jó, ha a számítógép elegendő teljesítményű. A hangjáték kifogástalan, a zene pedig a Gyűrűk Ura univerzum atmoszféráját teremti meg a játékban.

A játék eseményei elvisznek a Harmadik Korba, Középfölde területére, ahol a fejlesztők több mint 100 települést hoztak létre újra. A településeken kívül a J. könyvei alapján készült művekben, filmekben leírt összes nevezetes hely. Tolkien.

A Third Age összes frakciója játszható:

 • Gondor
 • Rohan
 • Magas- és erdőelfek
 • Gnómok
 • Eriador
 • Dale
 • Isengard
 • Mordor
 • Futtatás
 • Harad
 • A Ködhegység orkjai

Mindegyik frakciónak megvan a maga erkölcse, hátrányai és előnyei. Mivel elég sok frakció van, nem lesz könnyű a választás, de ha ismered Tolkien műveinek varázslatos világát, akkor könnyen megbirkózol ezzel a feladattal.

Miután kiválasztottál egy frakciót, lesz egy rövid oktatóprogramod, majd elkezdheted játszani a Third Age Total Wart.

A játékmódok közül az egyes csaták és a kampány áthaladása egyaránt elérhető.

A legtöbb modern játékhoz hasonlóan itt is létezik többjátékos mód. Harcolhatsz online barátokkal vagy véletlenszerűen kiválasztott ellenfelekkel.

Két különböző típusú hadsereg van a csatatéren. Nagyon nagy hadsereg, amely képes leverni az ellenség számát. Vagy kicsi, de jól képzett és felfegyverzett egységek. Mindegyik lehetőségnek megvannak a maga előnyei, Ön dönti el, melyik illik jobban a harci stílusához.

A harmadik korszak és különösen annak vége, a nagy csaták és nagy csaták ideje. Csak nem. Csak úgy nyerhetsz, ha előre látod az ellenség összes cselekedetét. Akár valódi ellenféllel, akár mesterséges intelligenciával játszol, készülj fel a halálos küzdelemre. Az AI szintje a játékban meglehetősen magas, így nem lesz könnyebb legyőzni őt, mint egy embert.

A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a látványtervre. A választott frakciótól függően a települések épületei és a lakosok ruházata egyedi stílust kap. Ezenkívül megváltozik a szinkronszínészet és a zenei kíséret.

A részletekre való odafigyelés lehetővé teszi, hogy a játék teljes mértékben megragadja az egyes fajok és kultúrák hangulatát, függetlenül attól, hogy kivel játszik.

univerzum, J. Tolkien nagyon sokrétű, vízi rétektől a komor kazamatákig minden van. A különböző helyszíneken és kultúrákban való játék nem lehet unalmas.

De ne vedd félvállról a játékot, sok olyan csatát fogsz találni, amelyek során nem kerülheted el az áldozatokat.

Tisztítsa meg Középföldét a sötétségtől, vagy fordítva, hozzon káoszt minden olyan vidékre, amelyet a hadsereg erejével sikerül meghódítania. A döntő csak az Ön választásától és a csapatok vezetésének képességétől függ.

A

Third Age Total War ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon, vagy keresse fel a fejlesztők webhelyét a vásárláshoz.

Telepítse a játékot most, és merüljön el egy mesés fantáziavilágban! Pihenjen ki a valóságból kedvenc karakterei között!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more