Könyvjelzők

Throne Kingdom at War

Alternatív nevek: A királyságok trónháborúja

Game Throne Kingdom at War: Become a Great Lord

A játéktermékek piacán időnként új ajánlatok jelennek meg. Egy tapasztalt játékos könnyen meg tudja különböztetni a próbabábut az érdekes szórakozástól, és a Kingdom at War játék magas értékelése azt mondja, hogy mindazokat a tulajdonságokat tartalmazza, amelyeket a stratégia szerelmesei értékelnek.

Az első dolog, ami különösen tetszik a virtuális harcosoknak, az a számítógépeken és mobileszközökön való játék a Throne Kingdom at War-ban. És mivel a böngésző játék, beléphet egy közösségi hálózaton keresztül.

Az uralkodó élete

Előtted a többjátékos stratégia klasszikus példája fantáziaelemekkel. Vannak ellenségek és barátok, valamint egy királyság, amelyet fejleszteni és meg kell védeni. Minden kicsiben kezdődik, de fokozatosan a neked átadott földeknek erős állammá kell fejlődniük, hatalmas hadsereggel és fenntartható gazdasággal. Rengeteg ellenség van körülöttük, ezért gyakoriak lesznek az oldalukról érkező támadások. Ennek érdekében barátok, vagy inkább baráti nemzetek léteznek, amelyekkel szövetségeket kell kötni. Együtt könnyebb és megbízhatóbb visszaverni azok támadásait, akik nem osztják az Ön véleményét a jószomszédi kapcsolatokról.

Hasonló gondolkodású emberek nagy csoportjából áll, felfedezheti a földet, harcolhat szörnyekkel. A Throne Kingdom at War játékot játszani, valódi emberekkel kommunikálni, nemcsak érdekesebb, de hasznosabb is. Garantált támogatást és segítséget kapsz források és katonai segítség formájában. Kérj tőlük tanácsot, de ne felejtsd el, hogy tőled is hasonló megtorló mozdulatokat várnak.

Bölcsen, bátran harcolunk

Egy színes középkori világban találod magad, ahol nincs modern technológia, de van varázslat és éles pengék. A valóság részévé válás segít a Throne Kingdom at War regisztrációjában, amely nem igényel bonyolult manipulációkat. Ami még kellemes meglepetés:

 • Nagyszerű volumetrikus grafika
 • A nyelvválasztás
 • Játékfolyamat további vásárlások nélkül
 • Sok küldetés
 • Képes felszerelni hősét saját belátása szerint
 • Csatlakozzon és hozza létre rendeléseit
 • Válasszon vadászosztályt

Osztályonként lássuk, kik vannak képviselve:

 • Bight Knights
 • Vázolt nyilak
 • Hangszórók
 • Kutatók
 • Kukorékoló csapatok
 • lovasság 1000 20

A Throne Kingdom at War személyzeti része, hogy lépést tartsanak a fejlődéssel. Ez azt jelenti, hogy a katonai kampányok mellett folyamatosan építeni és javítani kell valamit. Mint ismeretes, a település életképes volt, a lakosoknak házakra, kocsmákra, üzletekre van szükségük. A katonáknak laktanyára és gyakorlóterekre van szükségük. A városnak pedig raktárakra, kovácsművekre, fűrészmalmokra, bányákra volt szüksége. A szén, fa, kő és egyéb ásványok bányászatánál ne felejtsük el, hogy minél magasabb a bányák szintje, annál értékesebb nyersanyagot fognak hozni. Ugyanez vonatkozik más vállalkozásokra is, ők nyerik ki az alapanyagot, vagy árut állítanak elő.

Az

V játékműhelyek mindegyike össze van kötve, ezért igyekeznek minden iparágra időben és egységesen odafigyelni. Ha kevés a ház, vagy nem felelnek meg a polgárok életszínvonalának, nem lesz senki, aki dolgozzon, és ez kihat az élelmiszer-, ruha- és fegyverhiányra. Ne felejtsük el, hogy a szivattyú és a harcosok, elküldi őket a feladatokat. A küldetések választéka nagyszerű, és bármelyiket választhatja, miután tanulmányozta a feltételeket és a jutalom nagyságát. Válaszd ki azokat, amelyek megfelelnek hősöd szintezési szintjének, hogy ereje elegendő legyen a hadjárathoz és az ellenséggel vívott csatához.

A Game of Throne Kingdoms War folyamatosan fejlesztés alatt áll, új kiegészítések jelennek meg, így nem fog unatkozni. Ha csatlakozol a játékosokhoz, akkor a szűk családjuk részévé válsz, és egy kis edzés után hamarosan megkapod az első feladatot.

Fedezze fel a tudományt a megfelelő módon, fedezze fel mindig

Az Akadémia a királyságod egyik fő épülete. Amint megépíti, azonnal kezdje el a kutatást. Eleinte kevésbe kerülnek, és nem tart sokáig felfedezni. De minél többet kutat, annál drágábbak az új technológiák, de a bónuszok is magasabbak. Kategóriák: Gazdasági (befolyásolja a kivont erőforrások mennyiségét és mindent, ami azokhoz kapcsolódik); Katonai (támadás/védelem hozzáadása támadás/védelem alatt; bónuszok a harcosoknak és minden, ami a hadseregedhez kapcsolódik); Intelligencia (javítja az intelligencia képességeit; javítja a sebességet, a véletlent és az ellenségtől gyűjthető adatok mennyiségét); Képzés (javítja a katonák képzésének sebességét és költségeit különböző kategóriákban); Agresszorok (feloldják a hozzáférést a kontinenst támadó egyedi szörnyekhez; elpusztíthatod őket, és nyereményeket szerezhetsz; minél magasabb a szint és Külön technológiák is rendelkezésre állnak a különböző típusú, különböző szintű katonák számára.

Dominion romok: Hogyan lépjek át és mit tegyek?

A romok közé való belépéshez pumpáld fel a palotád 10-es vagy magasabb szintre. A romok mögött az ókori Dominion Birodalom romjai találhatók, amelyeket fel kell fedeznie, és ott felbecsülhetetlen kincsekre bukkannia. Először is menjen az alaptáborba – nyissa meg az Expedíció főhadiszállását, amely a fővárosa kikötőjének közelében található. Az alaptáborban felkészítik a kalandorokat, és expedícióra indulnak, és felfedezik az egykori nagy birodalom utcáit kincsek után kutatva, valamint útjuk során szörnyekkel küzdenek. Az alaptáborban három épület található:

 • A kalandozó kocsmája – egy hely, ahol pumpálhat és megváltoztathatja megjelenését
 • Shop of the Dominion - itt sokféle hasznos dolgot vásárolhat
 • A Dominion műhelyben tárgyakat készíthet a kalandornak (teljesítménybónuszt ad)

Vándorlása során a kalandor szörnyekkel találkozik az útján – agresszorokkal és renegátokkal. Győzd le őket, és nyerj értékes nyereményeket. És ha untatnak, máris találkozhatsz egy alfa-agresszorral. Ő egy tapasztaltabb és edzettebb harcos, akit nem olyan könnyű legyőzni. Szedd a markodba akaratodat és erődet, és menj a kincsért!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more