Könyvjelzők

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Alternatív nevek: Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Processzor: Pentium 4/Athlon XP 2.. 8 GHz

RAM: 1 GB

Videókártya: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Lemezterület: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - egy népszerű sport a golf szimulátor, a személy, akinek a címe lett az egyik legnagyobb golfozók korunk vált az utóbbi években, a nagyon megszemélyesítője a sport. Meg kell jegyezni, hogy a tulajdonosok személyi számítógépek már unatkozni ezen a szimulátor, mert a cég a fejlesztő előállított termékek ebben a sorozatban a konzolra négy évig. Tiger Woods PGA Tour Golf nagy ismét visszatért a számítógépes platform.

Kettő az egyben

Az első, felületes vizsgálat a Tiger Woods '12 volt az agyszüleménye egy bizonyos átlagos, ötvözve a népszerű online projekt az azonos nevű, ami hozzá egyetlen módja a szakmai előmenetel és egyedülállók mérkőzések. Minden vásárló a játék lemez Tiger Woods PGA TOUR 12 automatikusan megkapja a hat hónapos előfizetés részt a multiplayer csaták és a teljes egyetlen mód, amely számos játékmódot. Tiger Woods, a játék neve tükrözi a polgári elit és drága sport. Súlyos gazdasági modell, amely kétféle pénznem. Első - játék dollár szerzett single és multiplayer csaták csak egy hatalmas méretű. Az egyik probléma az, hogy a vásárolni valamit hasznos az online csaták nehéz lesz számukra, és ezek súlya csak egy-versenyeken. Hogy növelje a nyerési esélyeit a verseny multiplayer szükség van más pénzegység, speciális szemüveg, hogy lehet keresni a játékban csak a nagy ünnepek, de nagyon könnyen lehet vásárolni valódi pénzért. Ez a valuta lesz a mainstream mindenki versenyezni egyenrangú az összes törzsvendégek multiplayer szerverek és az online versenyek. Amikor először látogat a prémium Store játék, akkor rájönnek, hogy még egy virtuális formája a sport nem olcsó.

Játékmenet

Office a játékos Tiger Woods 12, pontosabban a hatások két rendszer. Az első rendszer ver Tiger Woods PGA TOUR, trehklikovy hinta. Ezek végrehajtása történik immár klasszikus módon, ahol lesz, hogy elkapjon egy csúszka skálán rohangál az oldalán a képernyőn. Elkapni kétszer, először úgy döntünk, az erő ütközés pontosságát az irányt a második előtt kiválasztott. Virtuális golf szakemberek másik lehetőség sztrájk, ha az összes botkormány kerül át az egérrel. A virtuális pártfogoltja ismétli minden műveletet az egér fel-le mozgás azt jelenti, swing és ütés, és a felé való elmozdulás lesz a felelős a hatása.

Full Zen

Tiger Woods, játszik az ő neve van sok köze van az igazi játék a golf, kivéve a DC, amikor a mindenütt jelenlevő média, a jelenléte a közönség és a nyomás az ellenség címmel komoly kihívást jelent még a tapasztalt játékos. De itt ez csak nem a minden lövés fogod tölteni egyedül, ami fog összpontosítani a játék nem olyan érdekes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more