Könyvjelzők

Ideje egy hősnek

Alternatív nevek: Ideje hősnek lenni

Timetobehero - a Titans

újjászületésének története

Game Az idő a hősnek egy másik termék volt, amely fantázia történetével és a PvP módban játszott lehetőséggel tölti a játékvilágot. 2015 januárjában kiadta az orosz 2RealLife stúdió, amely már több tapasztalattal rendelkezik a többjátékos játékok fejlesztésében. A széles közönség számára engedélyezett tesztidő után bejelentették, hogy hivatalosan is elindul, és mindenki valós időben és bármely platformról, beleértve a mobilokat is, játszhat a hősért.

Minden a Világok Nyakláncának univerzumába megyek, hogy megtalálja azokat a három Istent, akik a világ alkotóit és uralkodóit meghalják - a Titánokat. Az ókori ösvényen Orlov és Lviv klánjai, akik bűncselekményt várnak el az elkövetőknek, és titkosságuk nyilvánosságra hozatalát.

Minden hősnek megvan a maga sajátosságai és harci képességei, de mivel több tucat csatában marad mögöttük, még tapasztaltabbak lesznek, erősebbek, mozgékonyabbak és tartósabbak. Páncéljuk és fegyvereik megkeményednek a harcban, és a karakterük erősebb lesz, mint a gránit. Segíteni fognak a maszkok reinkarnációi, amelyek megváltoztathatják a csata jellemzőit és jellemzőit.

Az izgalmas történet mélyen átveszi a konfliktusokat, amelyek a szövetségek, a klánok és a saját politikai és gazdasági érdekeiket védő parancsok között merültek fel. Ha az idő, hogy a hős letöltse, meg fogja találni a helyzet eredetét, és próbálja meg feltárni az összeesküvések, az árulás, a régóta tartó ellenségeskedés, amely a titánok halálához vezetett.

játékjellemzők

  • Olyan készségek összessége, amelyeket a játékos úgy dönt, hogy feltölti a karakterét, a helyzet szerint kerül kiválasztásra. Ezek egy idő után érhetők el, és nem függnek a játékos tevékenységétől.
  • A szörnyek kérése különböző műveletek végrehajtásakor válik elérhetővé. Mindegyik maszknak van egy adott szörnyének jellemzője, és rajta viselője a karakter teljesen újjászületik benne, megszerezve jellegzetes készségeket, képességeket, erőt és erőt.
  • Monster Den-t egyedül és egy csoportban kell tisztítani PvE játék során. A csoportokat véletlenszerűen vagy előzetes egyeztetés alapján alakítják ki.
  • Turn alapú slot-harc.
  • PvP módban is küzdhet az arénában lévő többi játékos ellen, és trófeákat kaphat.
  • Mielőtt elkezdené a szörnyeteg csatát, tanulmányozza annak jellemzőit, és megtudja, mely elemeket tudsz rázni belőle.
  • A sokszínűség érdekében a rendszeres játékfejlesztők versenyeket és eseményeket hirdetnek.
  • Napi látogatás Az iPlayer hősének ideje különböző ajándékokat ígér - hasznos dolgokat a játék számára. Minden alkalommal, amikor értékük növekedni fog.
Körülbelül

csatában nincs mit mondani - minden egyszerű. Te és az ellenség közeledik a bírósághoz, és három találatot érünk el. A vesztes azonosítása is egyszerű, hiszen csak a győztes marad. Számos feladat van, és csak akkor van ideje, hogy megtegye őket. De mindenkit egy hasznos meglepetés ösztönöz a dolgok, tapasztalatok vagy érmék formájában.

Más további hasznos részletek

A helyszínen minden épület bizonyos funkciókat hordoz, és a térkép mutatja a világokat: sas, oroszlán, láng és ismeretlen terület, amelyet még nem fedeztek fel. Menjen a menübe, hogy válasszon: fegyverek, felszerelések, amulettek és elixírek, nemcsak egy bizonyos áron kínáljuk őket, hanem arra is utalnak, hogy milyen lehetőségek vannak, jelezve azok szintjét. Ahhoz, hogy valóban érdemes terméket szerezzen be, ki kell töltenie a küldetést, és a győzelemre kell törekednie, ami a hiányzó mennyiséget adja.

Csatlakozzon a Timetobehero közösséghez, és váljon a klánok egyikének képviselőjévé, hogy segítsen újjáéledni a világok nyakláncának korábbi dicsőségét, és visszahozza a Titánokat. A feladat nem könnyű, de csak úgy, hogy lakói reményt kapjanak a boldogságra.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more