Könyvjelzők

TimeZero

Alternatív nevek: Fél Zero

Miután a nukleáris robbanás az emberiség kapott egy új kiindulópont, és vett egy másik utat a fejlődés - nem új ötlet, de megvalósítása a poszt-apokaliptikus szerepjáték játék TimeZero interneten nagyon lenyűgöző. Online játék TimeZero már nagyon népszerű az interneten, hála a kiváló grafika, izgalmas küldetések és a maximális képessége a karaktered a fejlődést.

Először TimeZero regisztráció szükséges. Ofsayte a játék, válassza ki a megfelelő opciót. Miután elolvasta a prológ, nyomja meg a "játék", és adja meg a nevet a karakter, egy érvényes postafiók címet és a jelszót megerősítést. Nuance - regisztráció a játékban TimeZero kínál, csak válassza ki a neme a jövő hős. Ezután elfogadják a szabályokat és megállapodást, és megnyomja az "enter". Várja meg, amíg a levelet az aktiválása a számla, erősítse meg - és TimeZero online regisztráció már van.

Nos, most már tudod megbirkózni létre a karaktert. Már ebben a szakaszban a játékot online TimeZero jól magát ajánlja. Különböző rendszereket hozzon létre egy kép a hős, tizenegy szakmai felosztás táborok (kettő), és ezek frakciói (nyolc), és a rengeteg klánok. Tehát, a játék online lesz TimeZero egyik háborúzó táborok - a gyógyítók Kronos vagy fekete skorpió. Azonban, amíg "nem ragyog", hogy soraikból, miért - olvasható. Minden tábor alakul négy frakció.

A pozitív "gyógyítók Kronos" a következő frakcióban:

1. Rangers - örökösei a katonai hivatás, védi a gyenge és elnyomott a rablások és fosztogatások,

2.. Iron Hawks - egy csoport tehetséges tudósok, a cél az, hogy új civilizációk térben,

3. PsyONIX - egy különleges embercsoport pszi-kinetikai (munka a gondolat erejével)

4.. White Legion - Army of a nagy császár.

A tábor negatív "Black Scorpion" magában foglalja a frakciók

1. Invasion - kegyetlen katonák idegenek egy másik naprendszerben,

2.. SysTEAM - robotok és agykontroll nekik: "Sára", inkább a megsemmisítését szerves lények,

3. Free Gazdálkodók - önálló mezőgazdasági termelők számára;

4.. Moscow Gangsters - spot "bosota" - tolvajok, gyilkosok, fosztogatók, stb

Minden kezdő elkezd játszani TimeZero az "inkubátor", egy különleges hely, ahol lehet menni a képzés harcol (Kattintson a "harc"), és a kar - van egy hideg, dobás, lőfegyverek, energia fegyverek. És, persze, hogy az első munkát. Kész? Akkor vegye a hátizsák, és menj - ott túl a falak, az épület található egy csodálatos, titokzatos és kegyetlen világban.

Napról Quest Hero hoz tapasztalat javította (tulajdonságok és készségek), a befejezése a leltárt. Ami a teljesítményt, a tizet: tapasztalat, egészség, vitalitás, psi-energia, erő, gyorsaság, az intuíció, kitartás, pontosság, intelligencia. Skills egy kicsit több (13), és kidolgozza az általuk használt a fegyvereket, vagy egyéb tárgyak, orvosi ellátás vagy a berendezés. Ennek során hogyan fog TimeZero játszani, próbálja fejleszteni őket.

A véletlen és a történet küldetések, TimeZero online játék, amelyben meg lehet keresni (munka a bányákban), kivonat és eladni források elpusztítani szörnyek és mutánsok (ahhoz, hogy itt 16), stb stb És ami a legfontosabb, amit tudnod kell (vagy nem ... ha érdekel cselszövés - spoiler! ) A játékot online TimeZero, hogy egy bizonyos ponton, és amikor a karakter lesz elég erős, és a szintek számát, hogy a kívánt szinten, ez az, amikor meg kell venni oldalon -, hogy egy gyógyító Kronos, vagy fekete skorpió. És akkor - az új személyi benchmark.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more