Könyvjelzők

Titanfall

Alternatív nevek:

Titanfall játék egy számítógépes sci-fi online játék, hogy a közvélemény-kutatások kell győznöm a sok felhasználó, a játék világában. Ez a játék egy szimulátor a szőr. Titanfall egyedülálló játék fog megjelenni március 2014.

A játékban Titanfall regisztráció nagyon egyszerű. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékban Titanfall Meg kell adni a következőket:

1), az e-mail címét.

2.) egy jelszót, amit csak ebben a játékban.

Játék Titanfall leszel oldalán az egyik frakció

1) Pilots - vannak különböző készségeket. A legfontosabb dolog, amit a pilóták - küzd keresni tanúsítás. A pilóták harci képességek csak attól függ, neked.

2) Titans - vesznek részt a rakomány szállítására és javítási űrhajók. Ők is használják a kutatási és mentési műveletek.

A böngészős játék fog játszani Titanfall a világon, amely az úgynevezett Frontier.

Itt megtalálja végtelen lehetőségeket, ha elvégzi a szükséges szabályokat.

A Titanfall online van egy speciális egysége, a milícia. Ez a milícia fegyveres erők a határ. A Militia találkozol

1. Settlers - Frontier területen lakók.

2.. A bűnözők - ők nem kell aggódnod a fenyegetés, akkor a legjobban vigyázz.

3. Kalózok - ravasz és találékony bűnözők.

4.. Mercenaries - végre küldetést sürgető fontosságát.

Minden Militia osztva külön csapat. Ezek ki egy adott ágazatban. Elvileg minden csapat nem különböznek a szokásos kalóz csapat, de mindig van velük a legfontosabb erőforrás, hogy tegyék hihetetlenül ambiciózus.

Ellenzők a milícia IMC (csillagközi Manufacturing Corporation) . Tény, hogy a legfontosabb feladat Militia tekinthető konfrontáció IMC. Azonban nem minden résztvevő Milícia hiszem.

Hammond Engineering - ez az első neve IMC. Bár volt egy kis cég, amely folyamatosan foglalkozik a természeti erőforrások kiaknázása. Tudásuk növekszik minden alkalommal, és elkezdték, hogy egy hatalmas jövedelmet. Ennek eredményeként a hatalmas képződmények, a szervezet nőtte ki magát egy hatalmas vállalat.

A növekedés a fizikai tőke növekedni a kapzsiság, ami azt eredményezi, hogy bizonyos feladatokat tudták használni kemény hatalom.

Ha Ön egy igazi rajongó az online játékok Titanfall, akkor meg lehet vásárolni a gyűjtői kiadása Titanfall. Korlátozott számú publikáció.

Megrendelése a pre-game kliens a platform díj 1199 rubelt.

Merüljön el a játék világában Titanfall szabad együtt barátaival. Szavazz a világ teremtése az alkotók a számítógépes játék a Call of Duty.

Válassza ki az oldalára, amely akkor lesz kész harcolni, nem számít, mit. Legyen az első játékosok játék világában Titanfall.

Mutassuk meg, hogy Ön egy igazi játékos, és készen áll egy komoly harcok és ezek a győzelmet! Sok szerencsét ebben a hihetetlen és felejthetetlen online játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more