Könyvjelzők

Tom Clancy a divízió

Alternatív nevek: Tom Clancy osztály

 

Hány ember képes túlélni a biológiai támadás körülményei között? Ez a kérdés megdöbbentette a Tom Clancy's The Division nevű játékot a fejlesztők csoportjából Ubisoft Massive, az Egyesült Államok Red Storm és Nagy-Britannia Ubisoft Reflect, valamint az Ubisoft kiadója, amely exkluzív tartalmat készít az Xbox One-on. Ezen a platformon kívül egy játékot is vásárolhat a PlayStation 4-hez, és Tom Clancy's The Division-ját letöltheti PC-re.

 

A kimenet többször hangzott és mozgott. 2014 májusában 2015 nyarán eltávolították, de aztán 2016 március 8-án új kiadási dátumot jelentettek be. A játék maga az elején a játék sorozat, amely csak a megjelenés, de tartozik a műfaj MMORPG shooter, amely ígéri rajongók lövők dinamikus zavarushki.

 Az anyagi oldal.

 

Hagyományossá vált, hogy minden kataklizmus Amerikában fordul elő, és a játék eseményei New Yorkban is megjelennek Manhattanben a közeljövőben. Hogyan viselkednek az emberek, ha biológiai katasztrófa következik be? Milyen gyorsan terjed a fertőzés, és a lakosság mely része lesz életképes és készen áll az ellenséggel való csatában? A karantén alatt a legtöbb terület a második napra esett. Továbbá a cserék összeomlottak, elvesztették a villamos energiát és a vizet, az üzleteket kiürítették, és az emberek ellenségekké váltak. Ilyen helyzetben egy speciális egységet hoznak létre azoktól, akik mérnökök, orvosok, rendőrök, tudósok, E. békés környezetben dolgoznak. De képzettek arra, hogy rendkívül veszélyes körülmények között működjenek, és most meg kell küzdeniük a vírussal és a megjelenésért felelős erőkkel.

 

Hogyan sikerül a csapatmunka, attól függ, hogy a játékosok hogyan döntöttek, hogy letölthetik a Tom Clancy's Divisionot és részt vettek a küldetésben. Minden kezdődik Manhattanben, majd a terület növekedni fog, új területek lesznek elérhetők. A szerzők megígérik, hogy a drone asszisztens képében egy okostelefonon vagy táblagépen keresztül egy speciális mobilalkalmazásból lehet csatlakozni a játékhoz. A játéktermék olyan csapatok számára tervezték, bár az egyéni akciók lehetségesek, de ebben az esetben szükség van a világhoz való alkalmazkodásra, amelyet más játékosok is befolyásolnak.

 

Mielőtt megnyitná Tom Clancy's Division világát PC-k és karakterek nélkül, bizonyos szakmákra, osztályokra vagy versenyekre való hivatkozás nélkül. Kezdetben minden készség nyitva van, növekedésük és fejlődésük a játékosok tevékenységétől függ. A szervezet ügynökei a következő 72 órában rendelkeznek a szükséges dolgokkal rendelkező hátizsákkal. Egy teljes tételsor ismert lesz, amikor a játék kibocsátásának régóta várt pillanata jön, de már biztos benne, hogy a készlet tartalmaz:

 
   
    
  • Standard Edition osztályok,
  •  
  • Gold a játék verziójának másolatán kívül tartalmaz egy még ismeretlen tartalmú bérletet, valamint a "Nemzeti Gárda" hozzáadását;
  •  
  • A Zee Divízió gyűjteménye magában foglalja a Hazmat Gear Set-et, a bérletet, a plakátot, a füzetet a játék alapjaival, karzsákkal és egy ügynök munkaidejével.
  • A felhasználói felületet végrehajtó szériaóra
  •  
  • Mask védelem
  •  
  • Kapcsolati objektívek, amelyek javítják a környező valóság felfogását
  •  
  • Több típusú fegyver
  •  
  • Média kommunikáció
   

  We szívesen és választott

   

  Jelenleg a fejlesztők nem jelentették be a rendszer jellemzőit, amelyek kényelmesek lesznek a PC-n játszani, de az előrendelés megnyílik, ami lehetővé teszi Tom Clancy üzletágának, hogy csomagcsomagokat vásároljon:

 

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more