Könyvjelzők

Fog és Farok

Alternatív nevek:
A

Tooth And Tail egy kissé szokatlan valós idejű stratégiai játék. A játék pixel grafikával rendelkezik, amelyet sok indie stúdió annyira kedvelt, de ebben az esetben jó munkát végeztek vele. A hangjáték kiváló, ahogy a zene is. A játék nagyon hangulatos.

A játéknak van egy cselekménye, és elég érdekes, ami nem mindig szükséges az ilyen játékokban. A párbeszédek gyönyörűen vannak megírva, és nem nélkülözik a humort.

Az akció a 19. században játszódik, egy olyan világban, ahol nincsenek emberek, és a társadalom különféle fajokból áll. A lakosok egy része tartósan élelmiszerhiányban szenved, és az élelmiszerválság leküzdésére úgy döntenek, hogy húst esznek. Az Arkhimédész vezette papság sorsolást hoz létre, amely eldönti, hogy a lakosok közül melyiket lehet enni.

A parasztok azonban úgy ítélik meg, hogy egy ilyen rendszer túlságosan kiváltságos helyzetbe hozza a nemességet, forradalmat indítanak, hogy megdöntsék az elnyomókat.

A papság megpróbál semleges álláspontot színlelni, miközben támogatja az arisztokráciát és a titkosrendőrséget. De a lakosoknak van a legálomosabb terve, amely, úgy tűnik, egyáltalán nem fenyegethet senkit.

A részleteket a Tooth And Tail

játék közben tudhatja meg

A játékban az egyik általad választott frakció vezetőjének a helyében leszel.

Összesen négy tört van:

  • Commoners
  • Kulturális
  • Hosszú kabátok
  • KSR

Minden frakciónak saját egysége és főhadiszállása van.

A konfrontáció két frakciót fejleszt a másik kettő ellen.

Két játékmód áll rendelkezésre:

  1. Kampány
  2. Co-op mód

Együttműködési módban ugyanazon a számítógépen játszhat egyik barátjával a billentyűzet különböző részeinek programozásával vagy két játékvezérlő csatlakoztatásával.

A játékot gamepad használatára optimalizálták, ezért nagyon sajátos egységvezérléssel rendelkezik.

Frakciód feje, egy zászlós hadúr kurzorként működik. Sereged összes katonája követi őt, és megtámadja a talált ellenségeket és ellenséges épületeket. Eleinte ez a vezérlési séma kissé szokatlan lehet. Az épületek, a katonák felvételére szolgáló laktanyák és a védelmi építmények építését ugyanaz a zászlóvivő tábornok vezeti.

A játék fő erőforrása az élelmiszer. Csapatokat bérelnek élelemre, és ezzel fizetik az épületek építését.

élelmiszert lehet beszerezni a malmok körül található gazdaságokból. A sertések a farmokon dolgoznak, ők felelnek ezen létesítmények védelméért is. Amint megjelennek az ellenséges csapatok, abbahagyják a munkát, pisztolyokat vesznek elő és védekezni kezdenek. Sokáig nem fognak tudni ellenállni az ellenség felsőbb erőinek, de így lesz időd a segítségükre sietni.

A csaták kimenetelét elsősorban a hadsereg mérete és az határozza meg, hogy milyen harcosokból áll. Nincsenek olyan harci taktikák, amelyek megváltoztathatnák egy csata kimenetelét a játékban az osztagkezelés sajátosságai miatt. Maga a zászlóvivő tábornok közvetlenül nem vesz részt a csatában, de sebzést szenvedhet, ezért próbálja meg ne hagyni őt sokáig a csata sűrűjében.

Tooth And Tail letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog sikerülni. De megvásárolhatja a játékot a Steam platformon vagy a hivatalos webhelyen.

Kezdj el játszani, nehogy a ragadozó arisztokraták megbántsák a szegényparasztokat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more