Könyvjelzők

Fáklyafény: végtelen

Alternatív nevek:

Torchlight: Infinite RPG játék. A prémium szintű jó grafikának köszönhetően sokaknak tetszeni fog a játék. A szinkronszínészet profi módon történik, a zenét ízlés szerint választják meg.

A játékban az osztagod lesz a Leptis nevű föld megmentése. A környező világot elemészti a sötétség. A fantáziavilág sok lakója enged a kísértéseinek, és a sötét oldal felé fordul.

Eszményi harcosokból álló különítményt kell alkotnia, amely megpróbálja megmenteni a mesevilágot.

  • Döntse el, hogy ki legyen az osztagodban
  • A harcosok képességeinek fejlesztése és harci képességeik tökéletesítése
  • Töltsd be történetküldetéseket és mellékküldetéseket
  • Felszereld osztagod minden tagját a legjobb fegyverekkel és páncélzattal
  • Felszerelési elemek frissítése

Ez egy kis lista a játék fő feladatairól, de valójában minden még érdekesebb lesz.

Fedezze fel a hatalmas világot források megtalálásához. Hihetetlen felszerelést kaphat így az osztag számára. Összességében több mint 200 féle legendás felszerelés létezik, ezek egy része nagyon ritka, és nem lesz könnyű beszerezni. De még ha a talált tárgyak nem is túl erősek, ne csüggedj. Szétszedheti őket, hogy értékes anyagokhoz jusson, és más berendezéseket javítson vagy hozzon létre. Vagy jó áron eladhatod, amire nincs szükséged a játékban elérhető hatalmas nyílt piacon. A számodra haszontalan dolgok valódi kincsnek bizonyulhatnak egy másik játékos számára, amiért készen áll majd rengeteg pénzt fizetni játék pénznemében. Sorolja fel az eladó tételeket, és tanulmányozza a piacot, hogy megértse, mire van a legnagyobb kereslet.

Fejleszd képességeidet, amelyek közül öt harcos lesz a csapatod, ahogy szeretnéd. Különböző képességekkel rendelkező 24 lapon tudja majd eldönteni, hogy pontosan mit fejleszt. Összesen több mint 230 készség van, ez lehetővé teszi, hogy harcosokat alkoss úgy, hogy azok a lehető legjobban illeszkedjenek a játékstílusodhoz.

A játékban nincs energiarendszer. Bármikor játszhatsz, akár az egész napot a játékban töltheted. Senki nem korlátoz semmiben.

A

Combat mód meglehetősen fejlett. Az alaptechnikákon kívül vannak speciálisak, amelyek feltöltődése időbe telik. Használj egyedi támadáskombinációkat a különböző típusú ellenségekhez. Különösen nehéz lesz megküzdeni a főnökökkel. Ne feledje, mindenkinek vannak gyengeségei.

Bármi, ami erősebbé teszi csapatodat, páncéldarabok, fegyverek vagy anyagok, amelyeket egyedül találsz, miközben körbeutazod a játék világát. Hiányzik, ha más játékosoktól vásárolhat a piacon.

A játékon belül van egy bolt, de ott csak dekorációkat árulnak. Az erőviszonyokat befolyásolni képes áruk nincsenek. Ez nagyon szokatlan egy ingyenesen játszható játékban. A fejlesztők igyekeztek olyan játékot készíteni, ami szórakoztató lesz, és nem csábít több pénzt.

A Torchlight: Infinite játékkal sokáig játszhatsz, és nem lesz unalmas, rendszeresen megjelennek frissítések, amelyekben új elemek és küldetések kerülnek be.

A

Torchlight: Infinite ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Telepítsd a játékot, és már most kezdd el megmenteni a Leptis világát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more