Könyvjelzők

Fáklyafény

Alternatív nevek: Fáklyafény

Fáklyás játék online egy számítógépes játék, hogy alakult ki a műfaj csapkod és slash RPG.

Intézkedések a játék zajlik egy kisvárosban, a Felvidéken. Ezen a hegyen értékes erőforrásokat, hogy a használt varázslat. De ez nem csak egy értékes erőforrás, úgy az a veszély, hogy minden élő szervezetekre.

A hosszú kő hatása Ember ember válhat megszállottja vagy pedig egy szörnyeteg.

Letöltés Fáklyás akkor a hivatalos oldalon, küld egy kérést. Játék kliens letölthető Torchlayt Csak akkor számol, és ha van egy teljes tizennyolc éves. Mielőtt a játék, lásd a videót a játék Fáklyás. Ez a videó bemutatja, hogy az alapvető jellemzői a játék.

A számítógépes játék Fáklyás osztályok háromféle:

1. Destroyer (Pusztító) - a főszereplője, amely a leginkább hasonlít a klasszikus barbár. Ő mestere közelharci. Destroyer foglalkoztat a legtartósabb páncélt és közelharci fegyverek. A fő hangsúly a fejlesztés során ez az osztály a tulajdonságai a "védelmi" az "erő".

2.. Alchemist (The Alchemist) a főszereplője, ami megfelel a szokásos klasszikus Magoo. Ez az osztály a legjobb hosszú távú támadásokat. Alchemist tudja, rengeteg a szokásos varázslatok és védő. Ezen kívül tud idézni más lények. Ő tulajdonítja a szükségességét, hogy védelemre és a mágia.

3. Vanquisher (győztes) a főszereplője, amely hasonlít az Amazon és az Assassin. Ez az osztály használja a lőfegyverek, csapdák, mérgek, a különböző taktikai trükköket. Fejleszteni ebben az osztályban kell mozgékonyság és a védelem.

A számítógépes játék fog játszani Fáklyás különböző tájak. Minden területen jellemző sajátos földrajzi és strukturális jellemzői, valamint a szörnyek, hogy élnek velük.

A játék az alábbi helyeken:

1) Twilight Town - olyan hely, ahonnan indul a kaland főszereplő. Ez a hely biztonságos, és nincsenek szörnyek. A Twilight Town, lehet kapni egy fogaskerék.

2) Mine - az első olyan hely, ahol találkozik a szörnyeket. Terület bányák teljesen elpusztult, de megállapítható, hogy a szörnyek itt viszonylag új keletű. Kevés hely a halat.

3) Castle - egy hely, ahol kapsz, miután elhaladtak a bányákban. Van egy csomó csapdák és titkos szobák. Végén ezen a szinten harcolsz az első boss.

4) romjai Eszter - elöntött város, amely elviszi jobbra a csata után a főnök. Navigáljon ezen a területen nagyon nehéz lesz. Meg kell, hogy csatlakoztassa a teleporters.

5) Alvilág - egy olyan hely, amely úgy néz ki, mint egy nagy számú sziget összekötött híd méz magukat. Szörnyek, akkor itt találkozunk, gyík-szerű lények.

6) Földalatti börtön - ez börtön komplexum található, amely mélyen a föld alatt. Végén ezen a helyen, akkor felel meg a főnök.

7) Elveszett Castle - az egyik legveszélyesebb helyeken. A hal itt nem megszokott, és az élő-halott törpék.

8) Fekete-palota - a legveszélyesebb hely a játékban. Itt találkozik a legsúlyosabb szörnyek.

Játék Torchlayt tele különböző rendezvények, titokzatos helyen és izgalmas kalandok!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more