Könyvjelzők

Fáklyás 2

Alternatív nevek: Fáklyás 2

Játék Fáklyás 2 egy számítógépes játék alakult ki a stílus akció / RPG, amely megjelent 2012-ben. Ez a játék folytatása az első része a játéknak.

Letöltés Fáklyás 2 lehet mentes a hivatalos honlapján, de elérhető lesz ebben az esetben csak egy demó változata a játék. A teljes verzió, akkor lehet letölteni játékokat Torchlayt 2 9,99 $.

Video megtekintése a Torchlight 2 kívánatos minden új játékos, aki nem ismeri az alapvető jellemzői a játék. Ez a videó található az oldalon, a játék, vagy a youtube .

A játékban játszani, Torchlight 2 leírtak szerint ez a jelentés, valamint látható a szabályokat a játék, mint egy próba videót.

Csak a játék Fáklyás 2 óra osztva 4 típus:

1. Engineer (mérnök) - ez a kemény harcos közel. Amellett, hogy a közelharci, ő is csatlakozhat a harc hosszú távú, de akkor a közelharci zárva lesz neki. Ez az osztály célja, hogy alkalmazásával a legnagyobb kár összegét.

2.. Peregrine (Outlander) - egy osztály a vándorló nomádok, amelyeket a csaták távolsági fegyverek és a mágia, a leggyengébb. Tudják használni varázslatokat, hogy korlátozza, kábító és lassítja az ellenséget. Néhány varázslat növelheti a támadás sebessége az osztály.

3. Berserker (Berserker) - egy különleges osztályt, amely a legjobban megnyilvánul a közelharci, de gyengébb, mint a kitartás mérnök. Az előnye, hogy ez az osztály egy nagy kritikus sérülés és nagy támadási sebességet. Egészségügyi Berserker osztályban meglehetősen gyenge, így neki, hogy jól nyomon. Ez okozhat szövetségesei, és alkalmazza masszív gyengítő varázslatok, amelyek csökkentik a teljesítményt ellenségek. Berserkers leginkább hasonlít a klasszikus barbárok.

4.. Mag Embera (Embermage) egy távolsági osztály, ami hasonló a klasszikus varázslók. Mágusok lehet használni arra, támadások nagy távolságokat, de ugyanabban az időben, és közelharcban. Néhány varázslat okozhatnak mindenféle sérülés, és különböző csapdákat. Magee Embera képesek teleportálni meglepetésszerű támadást, és arra, hogy elkerülje a csatatéren. Van varázslatok tömegpusztító, de ennek ellenére nagyon gyenge.

Az első részben a játék csak 3 osztályban.

In-Game Torchlight II nem csak egyfelhasználós módban, de még mindig van lehetősége a tompított játék kooperatív módban. A legtöbb ember ebben a módban - hat. Játszani kooperatív módban kell kapcsolódni az internetre, vagy csak egy helyi kapcsolatot.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a játékosok száma függ az ellenfelek számát: a több játékos, annál több ellenséget. A játék szabályai és a folyosón nem változnak.

Torchlayt 2. játék az első rész sokkal fejlesztések és készített sok meglepetés az Ön számára. Telepítse a számítógépen, és megy a barátokkal, vagy egyedül egy izgalmas utazás.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more