Könyvjelzők

Kín

Alternatív nevek: Kín

Torment interneten - ez egy masszívan multiplayer online szerepjáték játék a stílus a fantázia, ahol az egyedülálló hangulatát a sötét középkor.

Torment online játék nem igényel telepítést a játék kliens, de ha azt szeretném, ha lehet letölteni és telepíteni, amely biztosítja a további lehetőségeket a kényelmesebb játék. Torment játszhat bármilyen népszerű böngésző.

Eredetileg, az online játék Torment, predlagagaet activationless lehetőséget, hogy játsszon, és döntsd el magad, érdemes registrtrovatsya és újra játszani, vagy sem.

Ha a teszt tetszett a játék, akkor a következő, hogy továbbra is, akkor nem kell bonyolult Regisztráció Torment: a regisztrációs mezőbe írja be a nevét a jövő karakter, jelszó, e-mail, születési dátum, válassza a nemi, írja be a speciális kódot a megadott területen, és a teljes az egész eljárás feltételeinek elfogadását a megállapodás. Bejegyzése a játék Torment elkészült, akkor továbbra is a játék!

Így létrehozott karakter estosnovne paraméterek: Experience, bontás, készségek, módosítók, nem harci lehetőségek, a cím és a függőség. Most közelebbi pillantást az összes ezeket a lehetőségeket:

Experience - persrnazh ez lesz a harcokban,

Cikk - harcol egy karaktert, amely befolyásolja a során a csatát. Vannak alapvető statisztikák (Strength, életképesség, Int), és a modell cikke (Instinct, nyugalom, Celerity, Agility)

Skills - mindegyik csoportra oszthatók (fegyvertartás, Martial, Shield, General, a mobilitás, orvosi, oktatás, Magic)

Módosítók - ezek befolyásolják a karakter különleges harci képességeit (Crit, elől, eljegyzés, Reflection), kivéve a módosítók, van antimodifikatory,

Nem harci paraméterek - jellemzők, amelyeknek nincs közvetlen hatással a harcot (Valor, Karma, Level címe, klán, születési hely, életkor és még néhány)

Title - ez attól függ, hogy a sebesség a karma karakter és a bátorság,

Addiction - játékosok, akik elérték az ötödik szinten rendelkezésre áll, az egyik a négy hajlamok (Light, Order, káosz, sötétség).

Torment online játék, amely számos különböző épületek találhatók a város Macondo. Íme egy rövid lista ezen épületek: Shop pia Bank, Version, Battle Citadella Kórház, kovács, Marketplace, Stone War Coast.

Az épület a játékban sok különböző helyeken, de a legfontosabb az összes helyek - a kivitelezés helye és Térsége Five Points.

Torment online játék egy jól fejlett kereskedelmi rendszer. Van Shop (ahol meg lehet vásárolni vagy eladni árut), Marketplace (itt lehet benyújtani a kérelmet az áruk eladása) aukciós és ajánlattételi.

Ebben a játékban négy fajta valuták. Ez az: Thaler (fő valuta a játék), szilárd (lehet vásárolni a "valódi"), Kroon (analóg solidus, de a különbség az, hogy nem lehet átadni más karakter) Nortmarki (kapnak kitöltésével küldetést, és vonzotta hivatkozások).

Annak érdekében, hogy a játék az online Torment hatékonyan az Arsenal a játék nagyon nagy a választék a tárgyak és fegyverek. Íme néhány dolog a játékban: karkötők, Armor, Dubina, tőr, gyűrűk, lándzsák, kardok, cipő, nyakláncok, kesztyűk, övek, gyűrűk, tengelyek, sisakok, pajzsok, és több, nem kevésbé hasznos a játék.

Természetesen, mint sok más játék, vannak olyan lények, hogy lehet szelídíteni, és ez segít a harcban. A kontroll állatok a csatában nem szükséges, egyedül teszi alapuló döntéseket a helyzetet, és hogy a szükséges segítséget. Minden állat megvannak a saját jellegzetességei, amelyek befolyásolják a képességét, hogy leküzdésére: Life Armor, a sérülés és a Strike Zone. Az állat lehet vásárolni az üzletekben, az Exchange, az árverés vagy pályázat.

A játékot online Torment lehet sok különböző küldetések, a melynek befejezését kap bizonyos jutalmakat.

A játék lehetőséget, hogy csatlakozzon egy klán és a Guild, vagy hozzon létre őket.

Ha a játék során lesz néhány játék kérdést, akkor kérheti a támogatást.

Ebben az áttekintésben, a részletek még nem minden funkció ez a játék, van egy csomó érdekes funkciók. Leválik az egész csak Torment online regisztráció. Szóval, remélem, hogy játszani Torment nem fog unatkozni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more