Könyvjelzők

Tormgard

Alternatív nevek: Tormgard

Tormgard Online - egy ingyenes böngésző alapú játék, amely tele van a kaland. Vannak vad helyen, ősi romok és sötét Dungeons, ami kell legyőzni az ellenséget, vesz a kincseket! Játék típusa bemutatásra kerül a formájában egy bizonyos képeskönyv, amelyben a játékos képes lesz megtanulni ezt a titokzatos világot, amely tele van a mágia és mese karakterek. ...

Először Tormgard játszani, akkor nem kell csak egy bonyolult Regisztráció Tormgard: meg kell adnia a bejelentkezési jelszót és az e-mail a regisztrációs mezőket. Itt vprintsype tette ezt a játékot Tormgard Register, akkor kezdődik választotta svogo jövő hős. Kezdetben, ki kell választani a földre, és az egyik a négy faj - Ember, Elf, Törpe, Half-ork. Ezután úgy dönt, a hős jövőben szakma. Nézzük meg ezeket a szakmákat. Tehát:

Man - rendelkezik olyan szakmákat Barbarian, pap, harcos, lovag, Ranger és a Dodger.

Elf - rendelkezik olyan szakmák, mint harcos, pap, Ranger és a Dodger.

Törpe - rendelkezik olyan szakmák pap és harcos.

Half-ork - rendelkezik olyan szakmák, mint a barbár, harcos és a Ranger.

Meg kell jegyezni, hogy az online játék Tormgard, akkor létrehozhat több karakter alá egy számlát (hogy megadja neked a lehetőséget, hogy játsszon a különböző fajok és különböző foglalkozások).

In Tormgard online játék, minden karakter az alapvető jellemzők, mint erő, ügyesség, bölcsesség, Élet pontok, támadás és védekezés. Növelése a játék szintjén ezek a jellemzők, legyen figyelmes ihnim lehetőségeket, hiszen ez függ a további harci képességét. Amellett, hogy ezek a jellemzők, ne feledkezzünk meg a mutatók, mint az a szint, és mennyiségű tapasztalat.

Játék Tormgard on-line játékos, hogy csodálatos és titokzatos helyszíneken, amelyek tele van veszélyekkel és kalandok. Game helyek Tormgard online minősített három típusa van: a város, tágas és a Dungeons. Mindegyik helyen megvannak a saját jellemzői és célokra:

City - egy hely, ahol a hős megkezdi útját ebben a játékban.

Space - Itt van, hogy menjen át a zöld rétek, sötét erdők, büdös mocsár és veszélyes hegyi. Itt megtalálja a kincset, hogy botlás után a csapda, vagy ellenség találkozik, dobogó, amely a hős kap arany-, tapasztalat és trófeák, hogy lehet majd eladni a visszatérés a városba. Az egyik jellemzője ez a hely a biztonságot.

Alvilág - a rejtekhelyeken, hogy nem tud minden halandó. Itt, eltekintve a szokásos ellenség, élő erős elit szörnyek és főnökök. Minden dungeon egy sor mini-küldetések át, a hős képes lesz folytatni a fő főnök ennek a börtön, a győzelem akkor lesz egy nagyvonalú jutalmat.

Tormgard online játék egy úgynevezett alkalmi: Fight (harcol ellenségek és szörnyek), baleset (lehetőség csapdájába esne), és egy szerencsés találni (megtalálható mennyiségű aranyat, sokszor felkészültebbek a harcok).

Tormgard online játék, megvan a saját valuta, az arany és a platina.

Nos, akkor a vágy, hogy a játék az interneten Tormgard? Ha igen, akkor nézd Tormgard vár rád!

És végül, azt mondhatjuk, hogy a játék Tormgard elég érdekes.

Szóval, nem vesztegeti az idejét, bizonyítani mindenkinek, hogy te vagy a legjobb!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more