Könyvjelzők

Thor: Hammer of the Gods Online

Alternatív nevek: Thor: Hammer of the Gods Online

Online játékok mindig, élvezze, és népszerű a játékosok körében. Különösen szerette böngészős játékok, amelyek nem igényelnek letöltést további telepítő fájlok és az ügyfelek. Thor: Hammer of the Gods Online - Az egyik ilyen projekt, amely büszkélkedhet a rendelkezésre álló és a könnyű kezelés, de van egy nagyon fontos jellemzője - a nagy történet és kiváló játékélményt. És anélkül, hogy nagy csoportjában rajongói képregény "Marvel" naponta frissül az új szereplőkkel - a film, hogy megismerjék a játékot, és fordítva.

Thor: Hammer of the Gods Online - projekt, amely segít mozog a hatalmas kiterjedésű föld, ahol született, a nagy háború. Vegyen részt azok hatáskörét, bátor és beállítva, hogy menjen át, a harcosok készek bármit csak azért, hogy igazságot. Ön személyesen is meglátogatta azokon a területeken, ahol a hatalmas istenek leszáll Asgard, kizárólag azzal a nemes cél -, hogy tartsa tiszteletben a bátorságot a közönséges halandók méltó lakói a Föld. A Thor: Hammer of the Gods játszani utazik egész kiterjedésű az Észak. Ne habozzon, előtted talál egy hatalmas számos érdekes kalandok emlékezetes. Ezzel a projekttel, akkor mindent tudni: a barátság, a hűség és odaadás, érezni az ízét árulás, szembe ezekkel a halálos veszélyeket, és meg kell legyőzni sok teszt.

Thor: Hammer of the Gods - a játék, akkor lesz a viszonyítási alap a műfaj MORPG. Még a leginkább szkeptikus kritikusok jegyezni, hogy ez a projekt teszi a játékot újra és újra - egy igazi jelenség. A játékosok meg fogja vizsgálni a rengeteg ismeretlen és őrülten bonyolult varázslatok, látogasson el az istenek és az emberek elfeledett Dungeons, megfelel egy egy félelmetes szörnyek. Ennek legfőbb feltétele - higgy magadban, és soha nem adja fel, mert ez a siker titka ennek a hős. Nagyon hamar meg fog tenni az ellenséget, remeg a puszta említése neved. Biztos, hogy lesz képes hitelessége között kollégák és partnerek a nap alatt.

Indítsa el a játék, akkor meg kell Thor: Hammer of the Gods regisztráció. Ez a folyamat a hatalom kell venni, hogy néhány perc alatt - csak meg kell lennie a megfelelő mezőkbe a nyilvántartás a saját e-mail címét és jelszavát, valamint az orosz felület jön a mentő a megfelelő pillanatban. Opcionálisan, akkor be adatok felhasználásával a Facebook, Vkontakte, osztálytársak, My World. Továbbá, ha azelőtt, hogy ha egyszer már téve a projekteket a stúdió 101 ó, akkor a korábban rögzített adatok.

Készen áll a játékra Thor: Hammer of the Gods, végző különböző feladatokat, és aktívan részt a harcokban és a megbízások. Minden erőfeszítést a játékosok minden bizonnyal kell jutalmazni és ösztönözni kell. A hatalmas plusz a projekt - a lehetőséget, hogy játsszon valós időben egymás mellett valódi emberek, és a "kollégák" hasonló gondolkodású a különböző városok és országok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more