Könyvjelzők

Reneszánsz háborús szabályok

Alternatív nevek: Teljes Domination Reborn

Rules of War Reneszánsz játék a civilizáció lapjain.

-es vállalat A Plarium Global Kft. Bemutatja a következő szabályok kidolgozását a háború megújulásának szabályairól. A játék mindenféle mobileszközön elérhető több nyelven, és az orosz is. Mivel ez egy többjátékos játék, amelynek hangsúlyozása a játékosok interakciójára, állandó hozzáférést kell biztosítania az internethez.

Rules of War Renaissance letöltés lehet teljesen ingyenes, de feltéve, hogy adományozni, amikor valamiért kell fizetnie a valódi pénzt. Az alkalmi kiadások kizárásához, különösen akkor, ha a telefon rossz kezekbe kerül, állítsa be a jelszót a beállításokban, amelyek csak az Ön számára leszek ismertek. Ami a cselekményt illeti, az az emberiségnek a túlélésre irányuló kísérleteire épül. Ez a létező harc hosszú ideje folyik, de a közelmúltban a mesterséges intelligencia"Morgan"egy másik agressziója csatlakozott a folyamatos nukleáris háborúhoz és a szörnyű járványhoz.

A fő játék jellemzői.

A fejlesztő megpróbálja termékeit egyetemessé tenni. Emiatt a felhasználók választhatnak egy kényelmes lehetőséget, hogy maguk telepítsenek egy mobiltelefont vagy töltsék le a háborús reneszánsz szabályokat a számítógépen. Bármelyik változat egyazon történethez ragaszkodik, és ugyanazokat a lehetőségeket nyújtja, tehát ízlés. Az egyetlen finomítás, ha egyidejűleg mindkét gépre telepíti, a forgatókönyv nem metszik egymást, és más forrásokból teljesen elkülönül.

A játék folyamatának legfontosabb jellemzői:

Mi érdekes ez?

 • A terjesztési modell a Free-to-play
 • elvét követi A
 • Toys (mind a mobil, mind a böngészõ) a világ minden tájáról érkezõ játékosok rendelkezésére áll
 • Több nyelven állítható
 • A kapcsolóknak össze kell kapcsolódniuk a
 • -as csoportokban
 • Vegye fel a védelmet az ellenség ellen
 • Képezni a küldetésekben
 • Válassza ki a napi részvételi díjat
 • A poszt-apokaliptikus világ már régóta egy kényelmes téma, és többször is játszott mind a moziban, mind a virtuális expanderek a World Wide Web. A háborús játékszabályok Az ébredés az egyik változatgá vált, és ha nem vagy közömbös az emberiség sorsához, biztonságosan csatlakozz azon résztvevők millióihoz, akik már csatlakoztak a Föld Zero újraélesztéséhez.

  Amikor ezek a területek valódi paradicsom volt, de az előrehaladás átokká vált, háború kezdődött a nukleáris fegyverek használatával. Ennek eredményeként az emberek elkezdtek meghalni, és a túlélők fokozatosan mutánsokká válnak. De ha sok év múlva az emberiség megtanulta felállítani, akkor a mesterséges elme"Morgan"lázadása ellenük új problémákat vetett fel. Ennek egyetlen célja, hogy felszabadítsa a bolygót az emberi faj maradványaitól.

  Rules of War Reneszánsz játék az MMO stratégiájának szokásos elve szerint jár el, hogy egyesüljön a játékosok az ellenség elleni küzdelemben. Ebben az esetben az ellenség nem egyedül van, mert ellenállhat a mutánsoknak és az agresszív gondolkodású résztvevőknek. Még a szövetségeseket sem szabad bízni teljesen, mert elárulják, ha maguk számára nyereségesebb tranzakciót választanak.

  Game Total Domination Reborn, ez egy katonai-gazdasági stratégia. Kell fejleszteni az aknákat az ásványok megkeresése, a település és a személyes készségek fejlesztése érdekében. Több tucatféle gyalogsági és katonai felszerelést bérelhet. Ismerje meg a jövő technológiáit, amelyek hatékonyan működnek együtt az ókori bájátokkal és amulettekkel. Részvétel a legösszetettebb küldetésekben, stratégiák kidolgozása, rejtélyes tárgyak megtalálása, és minden, a játékosok legfontosabb feladata a Morgan és a kúszások közötti összecsapás.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more