Könyvjelzők

Total Tank Generals

Alternatív nevek:

Total Tank Generals taktikai körökre osztott stratégia. Játszhat számítógéppel, a hardverigény nem túl magas. A grafika elég jó egy ilyen műfajú játékhoz, és nem tesz panaszt. Minden harci egység valósághűen szólal meg, a zene pedig segít megteremteni a második világháború csatáinak hangulatát.

A második világháború a modern konfliktusok között sok stratéga számára érdekes a felhasznált fegyverek és felszerelések sokfélesége miatt. Ennek a brutális összecsapásnak néhány műveletét még mindig modern tisztek képzésére használják.

Egyedülálló lehetőség lesz arra, hogy virtuálisan részt vegyen a múlt században lezajlott konfliktusban. Vedd kezedbe az általad választott frakciók egyikét, és vezesd győzelemre seregeidet.

Használj ki minden lehetőséget a nyerésre:

  • Pusztítsd el az ellenséges készleteket, és vedd át az irányítást a kövületekben gazdag területek felett
  • Szállítási csomópontok vezérlése a logisztika megkönnyítése érdekében
  • Állítsd sorba egységeidet a csata előtt
  • Egyesítse az egységeket harci képességeik javítása érdekében

Ez csak egy kis lista a tennivalókról. A menedzsment a körökre osztott stratégiák minden rajongója számára világos lesz, a kezdőknek pedig a játék elején egy kis tréning biztosított.

A játék hasonló a jól ismert Risk táblastratégiához, de érdekesebb és több lehetőséget ad a játékosnak.

harci egység egyedi jelzőként jelenik meg a csatatéren. A csata a hatszögletű cellákkal tagolt területen zajlik. Minden egység körönként bizonyos számú sejtet mozgathat, és megtámadhat egy ellenséges egységet. Ne feledje, hogy utakon a mozgás nagyobb számú cellán történik, mint egyenetlen terepen. Az egységeid és az ellenséges egységeid felváltva váltják egymást. Nincs sietség, minden mozdulatot és cselekedetet alaposan megfontolhatsz. Figyelembe kell venni a terepet és a növényzetet, a nehézgépek veszítenek hatékonyságukból az erdőben vagy a hegyekben, és a gyalogság sebezhető a nyílt területeken. A folyókon és patakokon át lehet kelni hidakon, vagy átgázolhatunk sekély vízben, de kisebb sebességgel.

Mint az igazi csatákban, itt sem elég az erősebb hadsereg, kell a parancsnoki tehetség is. Használd az ellenség gyenge pontjait és a környező területet a győzelemhez.

Az egyjátékos kampányon kívül, ahol az ellenfél az MI lesz, a online mód elérhető a barátaid vagy véletlenszerűen kiválasztott ellenfeleid ellen.

Ha eleged van a Total Tank Generals játékból, próbáld ki magad fejlesztőként. Hozzon létre saját kampányokat a praktikus szerkesztőnek köszönhetően. Játsszon egyedül, és ossza meg forgatókönyveit más játékosokkal.

Total Tank Generals ingyenesen letölthető PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játék megvásárlásához látogasson el a Steam portálra vagy keresse fel a fejlesztő webhelyét. A játék ára nagyon alacsony, és talán most hatalmas kedvezménnyel árusítják.

Kezdj el játszani, hogy részt vegyél a múlt század leghíresebb katonai hadjáratában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more