Könyvjelzők

Total War: Warhammer 2

Alternatív nevek:

A Total War: Warhammer 2 egy újabb remekmű a Warhammer univerzumból. A fejlesztők három részre osztották az óriási térképet, és három külön játékot adtak ki. Itt a második rész. Ez egy komoly fantasy stratégiai játék valós idejű harccal. Ha ez az első játék a sorozatban, amivel játszol, mindenképpen az elején fejezd be az oktatóanyagot, különben nehéz lehet rájönni, hogy mi az, ami. Annak ellenére, hogy ez csak egy része a trilógiának, a grafika itt jelentősen javult a sorozat korábbi játékaihoz képest. Vannak más változások is, ezekről bővebben alább.

A Total War: Warhammer 2, játék előtt ki kell választanod az egyik frakciót. Négy fő frakció van a játékban.

  • Skaven patkány. Számokban harcolnak, a legtitkosabbak, sosem tudhatod, hol találkozol velük.
  • Reptiliánok, mivel név szerint nem nehéz megérteni, gyíkok. Ez a frakció nagyon erős harci egységekkel, óriási dinoszauruszokkal, sárkányokkal és még sok mással rendelkezik.
  • A Dark Elfek gazdasága a legfejlettebb a játékban. Nagyon vérszomjasak, minden rituáléjukért rengeteg rabszolgát áldoznak fel.
  • A magas elfek diplomatáknak születnek, könnyen szembeállíthatják egymással a szomszédos államokat, majd mindkét oldalt legyőzhetik.

Minden frakciónak megvan a maga egységből álló készlete, épületei, harci stílusa, irányítási jellemzői és még saját egyedi erőforrása is, amely a fő rítushoz szükséges.

Vannak kisebb frakciók az előző részekből, de nem fogsz tudni játszani ezekként.

A játék elején minden résztvevő távol van egymástól a térkép különböző végein. Ez lehetővé teszi a nyugodtabb játékkezdést, a gazdaság és a katonai ügyek fejlesztését az első összetűzések előtt.

Kétféle győzelem létezik.

  1. Katonai, ha a hadseregnek elegendő ereje van ahhoz, hogy megküzdjön az összes riválissal.
  2. Vagy egy küldetés, ha az összes történet küldetést teljesíteni tudja, és végrehajtja a fő rítust, amely a térkép közepén lévő óriási forgószelet akaratára hajtja.

Az örvényt magas elf varázslók hozták létre, hogy megvédjék a világot a káosz teremtményeitől. De azóta elvesztették az uralmat felette, mivel instabillá vált. Az Ön feladata, hogy átvegye az irányítást a megfelelő szertartás lefolytatásával.

Egyszerűnek hangzik, de valójában nem egészen így van. Katonai győzelemnél minden világos, több ellenféllel nehéz lesz megbirkózni.

A rítussal minden más. Ha elegendő erőforrásod van az előadáshoz, elkezdheted a rítust három véletlenszerűen kiválasztott városban a területeden. Ezek a városok az ellenséges seregek jelzőfényeivé válnak tíz körre. Készülj fel arra, hogy minden szomszéd fegyvert fog ellened. Ráadásul a káosz seregei jelennek meg olyan helyeken, ahol legkevésbé szeretnétek látni őket, és egyenként kezdik felgyújtani a településeiteket. Ha sikerül túlélned, nyertél, ha nem, akkor a rítus megszakad, és nem tudsz egyhamar újat kezdeni.

A fő rítuson kívül mások is vannak a játékban. Ne feledkezzen meg róluk. A rituálék végrehajtása bónuszt adhat az erőforrások kitermeléséhez vagy a hadseregek megerősítéséhez. Néha ez a kiút egy vesztesnek tűnő helyzetből.

A

Total War: Warhammer 2 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

A játék egy remekmű, amelyet nem szabad kihagyni, ha stratégiai rajongó vagy. Telepítse a játékot azonnal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more